Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 534,024
Sen yasasını abi böyle bi durum ne diye bilgi veriyolar ornegin üstünde ise yukseltme diyor

P01Y_S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Artır deniyorlar sadece teklif verildi diyorlar eğer ihale bitimine yakınsa 15 er dakika sonra 30 dakika uzatiyorlar seninki muhtemelen aksam 6_7 gibi sonuçlanacak çünkü değerin altında teklifin ama bedelin 100 lira üstünde veren saat 12_13 arası sonuclanirdi

Etiketler

Hatay Iskenderun karı nerden bulacak
kedidir o kediiii

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet bende öyle biliyorum yanlız o uzatma olayı 1 den fazla teklif olupta yinede düşündükleri rakamın altında olunca oluyor diye biliyorum teklif tekse üst kurul değerlendirildiği aracın durumu talep vs

P01Y_S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alirsin sen bu aracı merak etme kimse bu arabaya o kadar para vermez hayırlı olsun( bir ben,birde sen )

Yanlız sıkıntı şuki bu iş olursa koltuk işi çok uğraştıracak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Araç nakliyesi için hic debelenme orada bu isi yapanların tlf var bir vekaletle oraya hic gitmeden arabayı kampına kadar getiriyorlar

Araç nakliyesi için hic debelenme orada bu isi yapanların tlf var bir vekaletle oraya hic gitmeden arabayı kampına kadar getiriyorlar
Yanlız sıkıntı şuki bu iş olursa koltuk işi çok uğraştıracak

Koltuksuz olanlardan mi aldın o zaman kamyonet sinifi mi olacak?

Yok mu koltuk ?

Koltuk yok malesef ve araç tanıtım sayfasında koltuk 2 adet diyor bunu olan bu diyemi diyor yoksa aracı 2 koltuklumu kesecekler bana bide onlamı uraşacaz

Haaaa orjinalinde yok bizim palio van vs vs gibi

SON KONULAR - FORUM