Araç uzun yıllar garaj da kalmis haliyle değişmesi gereken tamiri gereken parçalar vardı , usta dediğimiz ( saygıdeğer ustalar meclis harici ) adama revizyon için gereken tüm ödemeleri peşin ve nakit ödememe rağmen , tufaya getirdi beni , neyse uzun lafın kısası değerli araclarinizi kimsenin insafına bırakmayın...
@sesezgin , amerikan rüyası güzel , fekat Türkiye de yaşadığımız için , sorun problem çok , satincaya kadar en azından gücün keyfini yasamani dilerim..
Üstad haklisin amma velakin amerikan dan inip def e binmek canini sıkabilir , heavy duty yapililari ve edelbrock v8 dışındakiler bildiğin traktör , senin eski terrano 2 bence daha iyi !
Üstad haklisin amma velakin amerikan dan inip def e binmek canini sıkabilir , heavy duty yapililari ve edelbrock v8 dışındakiler bildiğin traktör , senin eski terrano 2 bence daha iyi !
Defender her yönüyle amerikandan farklı ama yabancı olduğum bir araç değil. Eksttrali bol aksesuarı olan degilde duz motor sade birsey düşünüyorum ihtiyacım a göre toplayacagim.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim kirikti dıştaki sari kısım , ama içteki saydam kısım sağlam olduğundan değiştirmeye gerek duymadım , kırılan parçaları kaybetmediysen tamiri mümkün !