Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 532,954

Etiketler

Bu arada bi hatırlatma , arac arazi vitesindeyken 80 km hızın üzerine sakin çıkmayın !!!

HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O hiza yanasinda on difransiyel uguldamaya basliyor zaten ya da benimki boyle yapıyor

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada bi hatırlatma , arac arazi vitesindeyken 80 km hızın üzerine sakin çıkmayın !!!

4H 90 -110 ile gitmişliğim var. Taki otoparka manevra yaparken fark ettim yolda hiç farketmedim. 4H 80 , 4L için 30 yazıyordu korece kitapçıkta.

Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4H 90 -110 ile gitmişliğim var. Taki otoparka manevra yaparken fark ettim yolda hiç farketmedim. 4H 80 , 4L için 30 yazıyordu korece kitapçıkta.

90/110 km riskli yapmamanizi tavsiye ederim.

Tatil bitti aracı tatil öncesi klima kontrole soktum polen filtresi lazım ısparta, fetiye, marmariste yok

Tatil bitti aracı tatil öncesi klima kontrole soktum polen filtresi lazım ısparta, fetiye, marmariste yok

Ben rusyadan getirttim polen filtresini , ama actyon ile aynı servisten actyon alin serviste taktirin, abi girmiyo falan derse yanlardan biraz maket bicagi operasyonu ile giriyor

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Otobanda yaklasik 130 /140 km hiz ile giderken , 4h/4l swich cevirmeden kendi kendine devreye girdi sonuc malum şanzıman sizlere omur

SON KONULAR - FORUM