Yanıltmak istemiyorum insanları , mesaj yolu ile yedek parça talepleri vs vs oluyor , aldımız yerleri paylaşıyoruz , yaptırdığımız değişiklik , tamir bakım paylaşıyoruz , ben bunları paylaşırken bazı arkadaşlar bu işlemleri ben yapıyorum sandı galiba
bilgilendirme yapmak istedim
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen hafta koltuk ısıtıcılar neden çalışmıyor diye kontrol ettik , sigorta kutusunun oradan tüm sistemi çıkarıp iptal etmişler , iptal edildiğine gore yolunda gitmeyen birşeyler olduğunu düşündük , aynı şekilde bıraktık...
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yukarıdaki resimlerin ilkinde direksiyonun altındaki kırmızı düğme, ikinci resimde göğsün yuvarlak sensor ün, üçüncü resimdeki gaz pedalın üzerindeki siyah kutunun ne işe yaradığını bilen varmı?
VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Memnuniyet ten kastiniz nedir bilmiyorum ama bendekiler AT, aracı kaslı gösteriyor,yakıtı cogaltiyor asfaltta takip mesafesine azami riayet ettiriyor,birazda ses yapıyor,arazide memnun ediyor
+ ve - leri var
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Memnuniyet ten kastiniz nedir bilmiyorum ama bendekiler AT, aracı kaslı gösteriyor,yakıtı cogaltiyor asfaltta takip mesafesine azami riayet ettiriyor,birazda ses yapıyor,arazide memnun ediyor
+ ve - leri var
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi