ceng67 Zirve Mesajlar 1,126 Tepkime Puanı 1,073 28 Şub 2017 #3,937 Ahmeeettt Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ceng67 Zirve Mesajlar 1,126 Tepkime Puanı 1,073 28 Şub 2017 #3,939 Parayı denkleştirme için kizin kumbarasini patlatırken ben (Temsili değil ) Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Parayı denkleştirme için kizin kumbarasini patlatırken ben (Temsili değil ) Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
highoutput Zirve Mesajlar 3,133 Tepkime Puanı 2,610 Yer izmir 28 Şub 2017 #3,940 ceng67' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 59279 Parayı denkleştirme için kizin kumbarasini patlatırken ben (Temsili değil ) Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Su icersen testiden , vezgecersin cadirdan , tenteden @sesezgin sen hayalini kur bak @ceng67 parayi denklestirdi
ceng67' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 59279 Parayı denkleştirme için kizin kumbarasini patlatırken ben (Temsili değil ) Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Su icersen testiden , vezgecersin cadirdan , tenteden @sesezgin sen hayalini kur bak @ceng67 parayi denklestirdi
ahmetkoksal1640 Ana Kamp Mesajlar 61 Tepkime Puanı 57 28 Şub 2017 #3,941 ceng67' Alıntı: Ahmeeettt Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... sustum abi SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ceng67' Alıntı: Ahmeeettt Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... sustum abi SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ahmetkoksal1640 Ana Kamp Mesajlar 61 Tepkime Puanı 57 1 Mar 2017 #3,943 Bende yedeğe aldınız sandım bir an SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ceng67 Zirve Mesajlar 1,126 Tepkime Puanı 1,073 1 Mar 2017 #3,944 Ben traktör bozulmuş arkadan iteliyor zannettim Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben traktör bozulmuş arkadan iteliyor zannettim Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ceng67 Zirve Mesajlar 1,126 Tepkime Puanı 1,073 1 Mar 2017 #3,945 Prosedür,prosedür bitmiyor mevzuat trafik tescil,Tasis,vergi dairesi,muayene ömrüm gitti 2 haftadir daha da bitmedi Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Prosedür,prosedür bitmiyor mevzuat trafik tescil,Tasis,vergi dairesi,muayene ömrüm gitti 2 haftadir daha da bitmedi Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
highoutput Zirve Mesajlar 3,133 Tepkime Puanı 2,610 Yer izmir 1 Mar 2017 #3,946 ceng67' Alıntı: Prosedür,prosedür bitmiyor mevzuat trafik tescil,Tasis,vergi dairesi,muayene ömrüm gitti 2 haftadir daha da bitmedi Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... ihalelere girmekten vazgeçtim ben senin kadar sabırlı değilim
ceng67' Alıntı: Prosedür,prosedür bitmiyor mevzuat trafik tescil,Tasis,vergi dairesi,muayene ömrüm gitti 2 haftadir daha da bitmedi Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... ihalelere girmekten vazgeçtim ben senin kadar sabırlı değilim
highoutput Zirve Mesajlar 3,133 Tepkime Puanı 2,610 Yer izmir 1 Mar 2017 #3,947 hobilixx' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 59296Ekli dosyayı görüntüle 59297 İki traktör pes pese Genişletmek için tıkla ... haklısın arazide traktörden farkı yok ağır devir yavaş yavaş tork neymiş o zaman anlaşılıyor
hobilixx' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 59296Ekli dosyayı görüntüle 59297 İki traktör pes pese Genişletmek için tıkla ... haklısın arazide traktörden farkı yok ağır devir yavaş yavaş tork neymiş o zaman anlaşılıyor
ceng67 Zirve Mesajlar 1,126 Tepkime Puanı 1,073 1 Mar 2017 #3,948 İhale sureci değil be hocam,gumruge iade sureci ve yeni aracın tescil ve muayenesini bir arada yapıyorum o yüzden darlandim Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İhale sureci değil be hocam,gumruge iade sureci ve yeni aracın tescil ve muayenesini bir arada yapıyorum o yüzden darlandim Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ceng67 Zirve Mesajlar 1,126 Tepkime Puanı 1,073 1 Mar 2017 #3,949 Al su branco yu Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
highoutput Zirve Mesajlar 3,133 Tepkime Puanı 2,610 Yer izmir 1 Mar 2017 #3,950 ceng67' Alıntı: Al su branco yu Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... kurumlarla uğraşmak ömür törpüsü , tam ömrüm boyunca uğraştığım tüm bürokratik işleri bırakıp giderken yine uğraşmak istemiyorum aslında neyse son iki gün karar veririz
ceng67' Alıntı: Al su branco yu Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... kurumlarla uğraşmak ömür törpüsü , tam ömrüm boyunca uğraştığım tüm bürokratik işleri bırakıp giderken yine uğraşmak istemiyorum aslında neyse son iki gün karar veririz
highoutput Zirve Mesajlar 3,133 Tepkime Puanı 2,610 Yer izmir 1 Mar 2017 #3,951 hobilixx' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 59296Ekli dosyayı görüntüle 59297 İki traktör pes pese Genişletmek için tıkla ... @hobilixx jantları değiştirirsen ve değiştirmeyi düşünürsen üstündeki orjinallere ücreti mukabili talibim
hobilixx' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 59296Ekli dosyayı görüntüle 59297 İki traktör pes pese Genişletmek için tıkla ... @hobilixx jantları değiştirirsen ve değiştirmeyi düşünürsen üstündeki orjinallere ücreti mukabili talibim
highoutput Zirve Mesajlar 3,133 Tepkime Puanı 2,610 Yer izmir 1 Mar 2017 #3,952 ceng67' Alıntı: İhale sureci değil be hocam,gumruge iade sureci ve yeni aracın tescil ve muayenesini bir arada yapıyorum o yüzden darlandim Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... ikiside bitmedimi ?
ceng67' Alıntı: İhale sureci değil be hocam,gumruge iade sureci ve yeni aracın tescil ve muayenesini bir arada yapıyorum o yüzden darlandim Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... ikiside bitmedimi ?