Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 575,160
Tabii bu konuyu bide highoutput abimize sorun ne varsa eskilerde var sonuçta

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Etiketler
Sadece ticariler için mi geçerli bu uygulama

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece ticariler için mi geçerli bu uygulama

Servis,otobüs,kamyon,kamyonet,panelvan,hafif ticari yani yollarda ticari amaçla durmadan gezen tüm araçlar için

İzmirde kış mevsiminde hava sıcaklıkları 7 dercenin altına düşmediği ve kar yağmadığı için özel araçlara kış lastiği / kar lastiği takma, zincir palet vs vs zorunululuğu yok , ancak olağanüstü hava şartları olursa Valilik karar alıp uygulama yaptırabilir ki şimdiye kadar hiç olmadı, o yüzden yaz lastiği kış lastiği zorunluluk konusunu bilmiyorum.
Geniş taban lastik ben hiç kullanmadım , biz kar ve buz görmüyoruz daha ziyade taşlı , kumlu , çamurlu arazilere girdiğimiz için , aracın standart lastik ölçüleri yeterli oluyor.

Tabii bu konuyu bide highoutput abimize sorun ne varsa eskilerde var sonuçta

eski olmak herşeyi bilmek değildir , eski olmak belli tecrübelerden geçmiş olmaktır , ben herşeyi bilirim diyenden kuşku duyarım.Biz çocukluğumuzda en gelişmiş iletişim araçları radyo , siyah beyaz kumandasız tv , mahalle bakkalında bulunan telefon ve gazetelerdi. Şu anki dünyada olan teknolojik aletleri bizler ya bilim kurgu filmlerde yada çizgi romanlarda görürdük. Bilmediğimiz şeyleri araştırmak için google a değil şehir kütüphanelerine gidip kitap , ansiklopedi kurcalayarak bulup öğrenirdik.
bizler bir devri kapatıp yeni açılan bir devre geçiş sürecini yaşadık , öğrenebildiğimiz kadar öğrendik , ama bu eskiler herşeyi bilir anlamına gelmez, bildiklerimizin doğru olduğu anlamına hiç gelmez. O sebeple durmak yok öğrenmeye devam...

musso da lastik ebati 255 65 16 korondolardan farklımı

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaslar buna tanışmamış ama sinyalleri güzel olmus

dikey çizgili panjurlar daha güzel tabiiki amma velakin onuda arada bulasın japon çıkma parçacıları dolaşmak lazım

Korandocu kardeşimiz Fred Desmet yapım aşamasınıda paylaştı , ızgara içine koyduğu sis farlarının soğutmayı engelleyip hararet yaptımı diye sordum , hararet yapmamış araç ,
;

Bunu yaptırdım ama istediğim gibi olmadı ama fred inkini denemek lazim

Fred kardeşimiz bizden mi,yurtdisimi