Merhaba,
Ben ne söylesem boş, çalışıyorum ve şu sıralar çok yoğun iş var.
Akşehir etkinliği için bişey diyemiyeceğim fakat sayımız artmaya başladı tekrar bi tanışma kaynaşma toplantısı yapmayı düşünüyordum.
Sizlerinde görüşlerinizi bekliyorum.
Not: Bilgisayarımın ekranı arızalı yazım hataları için k.bakmayın
Saygılar.
Herkese Merhabalar,
Uzuuuuuun bir aradan sonra tekrar dönebilmenin vermiş olduğu mutlulukla beraber Konyamızda henüz koordineli ve güzel etkinlikler yapabilen bi grubun olmayışının hüznü içerisindeyim. Yurtdışı eğitimim ve bunun akabinde askerlik nedenlerinin hasıl olmasıyla çok uzun bir süre ayrı kaldım offroad camiasından, amaa artık önümüz açık Allah'ın izniyle,yeniden bismillah deyip grubu canlandırmak düşüncesinde ve çabasındayım. Daha önce görüşmüş olduğum arkadaşlara tekrar sesleniyorum eğer sizlerde yardımcı olursanız el birliği ile ses getiren etkinlikler yapalım inş.
Herkese teşekkür ederken hala offroad la ilgilenen Konyalı ve herhangi bir sebepten Konyada bulunan offroad gönüllüsü hemşerilerim ile irtibat kuralım.
Saygılar.
selamlar. ben de şu an konyadayım. öğrenciliğe ve çalışmaya devam fakat burada bir aktivite etkinlik olursa bende katılmak ve organizasyonuna yardımcı olmak isterim. bu arada belki gezenbilir konya grubu tanıtım sayfasında mesaj bırakan üyelere ulaşıp halen burada olanlarla bir tanışma ve etkinlik yapabiliriz