konyada bikaç offroad modifiyeli araç gördüm. . .
internettede satılık birçok arazi aracı var fakat organizasyon namına hiçbişey yok. . .
bence bir kulüp falan kurun. . .
bikaç organizasyon pankartı hazırlayıp güzel yerlere asın falan. . .
seneye oraya geldiğimde kalıplaşmış bir grup olsun bari
Merhaba Gördüğün araçlar bir elin parmaklarını geçmez dostum çoğuda cadde güzeli
Beyşehirde oluyor organizasyon onlarada biz dahil olamıyoruz . Ama olacak en kısa sürede
Okul için gelmiştim, 4 senedir konyadayım. Okul bitti ben gidemedim
Deneme yanılmayla öğreneceğiz Öğrencilerden olur sanırım ama yazın zor, bahar üstü yapmak lazım. Bu gün çalıştığım yerin otoparkında bi araç vardı ama çamursuzdu.
biraz kalburüstü diye tabir edilen bir tayfa var merkezde aslında araçlar harika full yapılı falan ama . . . ama işte. . . kapalı bir grup
beyşehirde bir kulüp varmış öyle dediler. . . konyanın canlanması lazım . . .
hangi bölüm mezunusun ? şuanki mesleğin nedir ?
seneye yüzyüze tanışmak isterim kısmet olursa. . .
en azından beraber doğaya çıkıcak bir yoldaş lazım insana . . .
Tespitlerin doğru olmuş
elektronik teknikeriyim bilader teknik servislik yapıyorum
kısmet olursada bi s100 toplamak istiyorum
seneye konyada olurmuyum bilmem ama inş. denk geliriz tanışırız tabiki.
sen ne iş yapan de bakiim
inş. istediğin gibi bi dodge toplarsın . . .
ben öğrenciydim
anadoluda sinema tv okuyodum bırakmak zorunda kaldım geri dönmekte istemedim hiç. . .
bu sene konyaya geçicem. . .
modifiye dergisi çalışmam vardı eskişehir için iptal oldu nasipse konyada devam edicem inş.
teşkilatlanmak lazım konyada . . .
güzel memleket fakat güzelliği tanıtmak şart. . .
inş. hayallerinde başarılı olursun bilader
Derginde artık bol bol şahin doğan tanıtırsın konyada yok honda motorlu yok bilmemneli
Ha bu arada sağlam modlu araçlarda var :d
merhabalar Yasar Bey oncelikle hosgeldiniz, grubumuza yeni bir off roadcinin katilmasi bizi mutlu etti numaranizi aliyorum,mumkun olan en yakin zamanda bir etkinlik yapalim istiyoruz,sizlerde katilirsiniz umarim, gorusmek umidiyle. Rauf CELEBI