peki,anlaştık, yanlız grubu tanıtmak için ne yapabiliriz bir fikri olan varmıdır??
grup üyelerini artırmaya yönelik çalışma yapmalıyız, konyada daha fazla offroad sever vardır eminim bizim ulaşamadığımız,yada bizlere ulaşamayan !
Merhabalar.
Öncelikle zaman konusunda sanırım bayram sonrası herkes için uygun. kesin tarihi kararlaştırırız.
Rauf beyin dediği gibi offroad seven mutlaka vardır. Önce çekirdek kadromuzu oluşturup küçük etkinliklerle başlarsak daha sonrasında sayımız artacaktır.Ben model otomobil hobisiylede uğraşıyorum şu an için çekirdek kadroyu oturttuk ve sayımız giderek artıyor. Bunu örnek olsun diye yazdım
Zamanımız var ufakta olsa sağlam bir organizasyon yapalım!
Vardiyalı çalışıyorum hafta sonu iznim olmayabillir ama ayarlamaya çalışırım. araç sayısı ne olur bilemem bende araç yok. sizin araçlara sıkışırım
Katılımcı sayısı beklenirse biraz zor olur. çok zor toplayabiliriz ilk etepta.
yön işine gelince ben bi yer bilmiyorum
Vardiyalı çalışıyorum hafta sonu iznim olmayabillir ama ayarlamaya çalışırım. araç sayısı ne olur bilemem bende araç yok. sizin araçlara sıkışırım
Katılımcı sayısı beklenirse biraz zor olur. çok zor toplayabiliriz ilk etepta.
yön işine gelince ben bi yer bilmiyorum
Aytaç haklısın temel atmak için sayı önemli değil. Yer konusu çözülür bir şekilde. Az önce aklıma geldi, Rixos otelin önünden dere yatağından yukarı doğru ilerleyebiliriz
Aytaç haklısın temel atmak için sayı önemli değil. Yer konusu çözülür bir şekilde. Az önce aklıma geldi, Rixos otelin önünden dere yatağından yukarı doğru ilerleyebiliriz