Kısa bir Kastro kampı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cbr1100xx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,198

cbr1100xx

Ana Kamp
Uzun bir aradan sonra hafta sonu içi bir Kasto oparasyonu düzenledik, sanırım keyifli zamanların son demine denk geldik, bundan sonra oralar kalabalık olcak gibi görünüyor
. Üzüntüm aslında kalabalıktan hoşlanmadığımdan dolayı değil fakat hepimizin bildiği gibi Kastro ve Çilingoz kamp alanları tamamen amatörce işletilen alanlardır. Gecenin 23:00'da yanınıza iki veya üç araç dolusu bekar ve ergen gruplar gelip müzik sisteminin sesini sonuna kadar açıp sabaha kadar küfür içerikli muhabbetler edebiliyor. Neyse bu uzum bir konu aşağıda fotolar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler
kastro
Ynt: Kısa Bir Kastro Kampı

Çok güzel fotoğraflar. Güzel bir kamp olmuş tebrikler ve paylaşımlar için teşekkürler.

Güzel bir kamp olmuş. Paylaşım için teşekkürler.

Ne yazık ki bu araç yanı müzikli muhabbet, ülkemizin bir gerçeği olarak devam ediyor. :-\

Harika gözüküyor
Tam olarak neresi burası acaba bilgi verebilir misiniz?

Herkese teşekkür ederim, yer sorusuna gelince, yer tam olarak Kastro olarak geçiyor. kıyıköye inerken Kastro diye tabelasını görürsünüz.

Paylaşım ve güzel fotoğraflar için teşekkürler.yer gerçekten çok güzelmiş.gidilecek listesine aldım

hakangündüz' Alıntı:
Paylaşım ve güzel fotoğraflar için teşekkürler.yer gerçekten çok güzelmiş.gidilecek listesine aldım
Tamam güzel yer ama, konuyu açan cbr1100xx arkadaşımızın uyarısını da dikkate alalım.
Gideceğimiz dönemi iyi seçelim.
Bir başka sitede aşağıdaki gibi yorumlar da var.
https://eksisozluk.com/kastro--166541?p=3

Evet sezonda ve hafta sonu gidilmemesi gereken bir yermiş.o zaman hemen bu hafta bizim hafta sonumuz yani tatil günümüz olan pazartesi ve salı gidip şansımızı deniyelim.fakat şu bilgiye ihtiyacım var.resimde gördüğüm nehir kenarı hangi kampingdir yazabilir misiniz lütfen

Ben kalmadım ama aşağıdaki gibi bir internet sayfası var. Belki işinize yarar.
https://www.facebook.com/pages/Kastro-%C3%87aml%C4%B1k%C3%B6y/188146287908917

Ynt: Kısa bir Kastro kampı

Merhaba Hakan bey, göl kenarında kaldığımız yer Kastro kamping alanının içinde kalıyor. Koordinatlar: 41.5882 - 28.1419

Ynt: Kısa bir Kastro kampı

Hayırlı yolculuklar ve bol eğlenceler dilerim ayrıca biz de foto bekliyoruz.

teşşekkürler.burası çok güzel.tek sıkıntı karasinekler ama okadarda olsun.kuş sesleri karasineklerin negatif yönünü alıyor.dönüşte resimler gelecek