KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar, M+S di, A/T'ydi derken ''kış lastiği zorunlu olsun'' kararı alınmış.
Ne olcak şimdi? M+S lastiklerimiz hadi neyse ama AT lastik alanlar var. Almayı düşünenler, hayal edenler. Mecbur iki tip lastik mi kullanıcaz?
(Eğer öyle bişey olursa, İstanbul'daki arkadaşlar, birlik olup Ekim ayında en iyi kış lastiğini en uygun fiyata denk getirmeye çalışalım: Goodyear UG8 ya da Conticrosscontact Winter) http://ekonomi.haberturk.com/otomotiv/haber/740857-kis-lastigi-mecburi-oluyor
Doğru bir karar bence,yağışlardaki rezilliği görüyoruz. Kazalar azalır,millet kabak lastikle çıkmaz en azından.Yaptırım olursa da cezaya vereceğime lastiğe veririm der ,gider lastik alır vatandaş. Kendi sağlığı ve milletimizin sağlığı için kullanmak lazım zaten.
Şayet alıncak kararda "kış lastiği" derse, yırtabilirsin lafzi olarak/söz icabı. Ama "lastikler" derse, bir adet çoğul olmadığından, yırtamazsın. O zamand a şu soru sorulur: Peki, iki tane mi dört tane mi? O zaman da teknik ve teamül işin içine girer. Teamül gereği 4 adet lastik aynı olmalıdır. teknik de bunu gerektirir. ;D ;D ;D
Sonuç: Yırtamazsın azizim, sistem tamamen kapalı. Bu karar alındıysa/alnırsa, illa da 4 lastik.... Haaa, stepneden yırtabilirsin. ;D ;D ;D ;D
lastik kullanmıyor arabayı kışın en kötü olduğu zamanlarda kış lastikli ve 5 li 10 lu birbirine girmis araçların yanından kumho kl 71 lerle uzayıp gittik...
lastik kullanmıyor arabayı kışın en kötü olduğu zamanlarda kış lastikli ve 5 li 10 lu birbirine girmis araçların yanından kumho kl 71 lerle uzayıp gittik...
Doğrudur sayın süleymani, arabayı şoför kullanıyor ama lastikler üzerinde... Bazı durumlarda iyi şofürlük de işe yaramaz, insan "uzayamaz", iki seksen "uzanır".
Bir de, herkes iyi sürücü olamaz. Kötü sürücülerin zulmünden insanları belki bir kış lastiği kurtarabilir.... ;D
Sonuç: Lastik değişimi iyi bişeydir. Bir de fiyatı hesaplı olsa... ;D
Müthiş bir hükümetimiz var, eski arabalara çok vergi, yakıta çok vergi, 4 senede arabasına 1 set lastik zor alan insanlara kış lastiğini zorunlu filan müthiş işler oy vermemiştim ama artık ben bile vericem
Müthiş bir hükümetimiz var, eski arabalara çok vergi, yakıta çok vergi, 4 senede arabasına 1 set lastik zor alan insanlara kış lastiğini zorunlu filan müthiş işler oy vermemiştim ama artık ben bile vericem