Selam, 2007 manuel atıker lpg lı (nısan 13 de kendım taktırdım) aracım ,4 ay once temızlık amaclı motor ve kaputa tazıklı su tutmamdan 1 hafta sonra motor arıza ısıgı yaktı ve aracta ciddi sallanma + çekişten dusme yasandı. Sanayıde ısıgı sıldırıp gaz kelebegını temızlettık ayrıca 2.ateşleme bobini elektrik atlatıyor degıstır dedı usta ve 120 TL ye yansanayısını aldık, 3 aydır da sıkıntı yok gıbıydı ancak gecen hafta tekrar motor ısıgı yakıp çekişten düştü araç, suzuki asal servıse gıttık, eskı ateşleme bobınının saglam oldugunu , sudan dolayı nemlenmeıs olabılecegını kurutup takıldıgında sorun kalmayacagını soyledıler,orjınal bobını gerı taktık.. Ancak araç aynı gun tekrar motor ışığı yaktı, ara ara gıderken araç sallanıyor, yokuşlarda zorlanıyor (hem lpg de hem benzınde)..
bir ateşleme bobını orjınalı 550 TL !!! benım anlamadıgım servıse gıdınce su parcada sorun yasadım yada motorda su sıkıntı var deyınce makınaya fılan baglamıyorlar mı? bu durumu yasayan varmıdır hıc aranızda ?
FAYDALI VE EGITICI NOT: aracımın baskı balata omru sonlara gelmıs (111 bın km de) bende servısteyken yaptırayım dedım fıyat ıstedım, baskı -balata set + debrıyaj tel + ıscılık 1250 TL ıstedıler!!! bende baskı balatayı maslaktan 350 TL ye aldım (servısın cıkardıgı lıstede 750 TL yazıyordu!) Ustamda 150 TL ıstedı 500 TL ye hallettım..