KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu gun Almanya. Bad Bentheim, Kaplicalarina hareket ediyoruz,niyetimiz kisi orada gecirmek,bol kar var,fakat M.Karavana kar lastikleri takdim,herkeze neseli ve sihhatli,bol karli tatiller.Slml.
Bu akşam Isparta'ya yola çıkıyorum, nasipse hafta sonunu Davraz'da geçirmek istiyoruz. Kar, kayak keyfini karavan ve kamp keyfiyle buluşturmayı arzuluyoruz
Ben de efsane ile hafta sonu Bodrum da olacağım.Kaplıca kampı çok keyifli olduğu belli.
Haşmet bey iyi eğlenceler kayarken dikkatli olun.
Ercüment Bey ben de cesaret etsem kışın Avrupa da araç kullanmaya o taraflara bir kış turu yapacağım ama İzmir de kar olmadığı için ürküyorum biraz.İyi eğlenceler
Sayin Burak;M.Karavaninizda kis ve kar lastigi oldugu muddetce bir problem yok.Zaten Buralarda Oto yollari devamli kardan temizliyorlar,fakat Bulgaristan,Sirbistan,Macaristan bu islerden habersiz,onun icin karli gunlerde bu ulkelerde seyahat etmek biraz risklidir.Iyi tatiller
Simav'da; Yıldız-Mesut Eryıldız, Ayla-Ayhan Kalemkoy, Ayla-Ali Dönmez, Nihal Işıtman, Firdevs-ilhan Güneş, Asya-Nurettin Küçük, Huriye-Ahmet Güngör, kızıyla Işıl Kırıkyapan, Nuran-Gürcan Sesle ve Meryem-Adil Erdoğan çiftiyle birlikteyiz ve keyifli saatler yaşıyoruz...
Katılan arkadaşlarımıza ve özellikle de eşsiz misafirperverlikleri nedeniyle Meryem-Adil Erdoğan çiftine gönülden teşekkür ederiz...
Tekrar beraber olmak ümit ve dileğiyle....
Simav'da; Yıldız-Mesut Eryıldız, Ayla-Ayhan Kalemkoy, Ayla-Ali Dönmez, Nihal Işıtman, Firdevs-ilhan Güneş, Asya-Nurettin Küçük, Huriye-Ahmet Güngör, kızıyla Işıl Kırıkyapan, Nuran-Gürcan Sesle ve Meryem-Adil Erdoğan çiftiyle birlikteyiz ve keyifli saatler yaşıyoruz...
Katılan arkadaşlarımıza ve özellikle de eşsiz misafirperverlikleri nedeniyle Meryem-Adil Erdoğan çiftine gönülden teşekkür ederiz...
Tekrar beraber olmak ümit ve dileğiyle....
Orada sizinle olmak çok zevkli olurdu ama, yarıyıl tatili bitti ve okullar açıldı. Artık biz yerimizde oturmak zorundayız. Bir başka sefere buluşmak ümidiyle size iyi kamplar dileriz
Yavuz abi ;Bu hafta sonu(cumartesi/Pazar) İdadik dağcılık Kulübünün düzenlediği Bozdağ şenliklerine katılacağız. Hala orada olursanız görüşebiliriz.
Saygılarımla Balıkesir.
Orada sizinle olmak çok zevkli olurdu ama, yarıyıl tatili bitti ve okullar açıldı. Artık biz yerimizde oturmak zorundayız. Bir başka sefere buluşmak ümidiyle size iyi kamplar dileriz
Biz de sizlerle olmayı çok arzu ederiz.. Bir başka gezide beraber olmak dileğiyle... sevgiler...
a.yilmaz' Alıntı:
Yavuz abi ;Bu hafta sonu(cumartesi/Pazar) İdadik dağcılık Kulübünün düzenlediği Bozdağ şenliklerine katılacağız. Hala orada olursanız görüşebiliriz.
Saygılarımla Balıkesir.