airboat
0 506 747 33 33
Bende motokaravan yapmaya başlıyorum!
VAP' Alıntı:Seyfettin bey, kararınız hayırlı ve gönlünüzce sonuçlansın inşallah. Sormak istediğim bir şey var; bu yapımı bizzat kendiniz mi yapıyorsunuz, yoksa talep ve önerileriniz doğrultusunda bu işi yapan usta/firmalar mı var?
Her iki ihtimalde de raporlarınızı ilgiyle takip edeceğim, beklemedeyim.
Seyfettin bey öncelikle böylesi detaylı bilgilendirmenize çok teşekkür ederim. Elinden böylesine iş gelen üstadlara her zaman ayrı bir saygı duymuşumdur, merakla kenarda izlemede olacağım.airboat' Alıntı:Ahmet Bey,Her şeyi kendim yapıyorum dersem yalan olur.Ama;Ankara Ostim Sanayi sitesinde küçükde olsa bir atölyemiz var.Daha önce kendimin çoğu kere bizzat yaptığı;Airboat,Hovercraft,Çekme Karavan onarım ve üretim çalışmalarım var ve bu forumda görücüye çıktılar.
Ben 6 yıllık Köy Enstitülerinden miras öğretmen okulunda yatılı olarak okudum,1964 yılında mezun oldum.Bu okullarda Ağaç,Metal işleri atölyelerimiz vardı.Bir nebze,keser ve anahtar tutabiliyorsak becerimizi o okullara ve saygıdeğer yurtsever öğretmenlerimize boçluyuz.
Özetle ben Ahşapla çalışmayı çok seviyorum.İş yerimizde benim için açılan bir bölümde 30 luk ahşap planyadan tutunda her türlü el alet ve edevatım mevcut.Metal kaynak vs işlerde ve,Polyester işinde yardımcı olan ikide çalışanımız var.Yani birnevi İMECE yapıyoruz.Şu anda işyerinde yetkili olan oğlum Mustafa Özgür'de tüm gereksinimlerimi kaçınmadan karşılıyor.
İşte böyle Ahmet kardeşim.
Selam ve sağlıklar dilerimle.