Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
Sayın Mehmet Bey
Alcovan yapım hikayenizi okudum sizi tebrik ederim.Yapdığınız iş büyük bir başarı.
En güzel ve değerli şey insanın kendisinin yapdığı şeydir onun en küçük detayını bilirsiniz ve bu karavan tamamen size özel sizin için en kullanışlı şekilde yapdığınızdan dolayı sizin için daha da değerli.
Sağlık ve mutlulukla,keyifle kullanmanızı dilerim.
Saygılarımla.
Muharrem
Az önce ulaştım kendisine,çok şükürki yaramaz bir durum yokmuş,şu an kendisi gezide ve ilk fırsatta siteye girecek paylaşımda bulunacak,çok özlemiş herkesi
Abi merhaba, ben Patara'dan çadırlı misafiriniz. Ayrıldığımız gün kazasız belasız döndük. Yazmaya anca fırsat buldum bir ara site kapalıydı zaten. Birkaç tane de fotoğraf koyayım.
Merhaba dostlarım.
Bir hayli zamandır halimden haberdar edemedim . Bir anda gezmenin büyüsüne kaptırmışız ki kendimizi , ondan olmalı herhalde ne ayar kalmış ne program vurmuşuz kendimizi yollara . Zor da gelse işte yine döndük dükkana. Evdeyiz bu günlerde . Haftası olmuştur zannederim . Alel acele internete erişimimi yenıden düzenlemek amacı ile bir alet ( wın deniyor herhalde) alıp bu günlere ulastık. Yazan dostlara çok teşekkürler .
Özlemişiz.
Öylesine kaptırdık ki kendimizi, " Söylemiştim . Bir kendini yollara " tesbit dogrultusunda kopmuşuz deli çılgın. Bir çok güzel anlar ve anılar yaşadık (bize göre) . yakın günlerde hepsinden bahsedecegim.
Saygılarımla , sevgilerimle . Selamlar.