KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
teşekkerler levent,iki çıkışlı düşündüm ama diğer çıkış projemi enaz 5cm saptırıyor. onun için vazgeçtim.kısmet olurda karavanla biryerde park edecek olursam kulaklarını çınlatıp öylece park
edeceğim. ;D
daha önce belirmiştim.200 tl
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)
Rıfat bey sızı tebrık ederım . Ayrıca da yapan ustanın gozlerınden operım. Aman kardesım kıytırık bır dus teknesı ıcın ne ugraşmıstım. Yok şoyle olmaz , boyle olur Yok kıvıramayız . Dıyorum ya sizin usta ıle ıyı gecınmekte yarar var . Çunkı benım de daha ıkı adet su deposuna ıhtıyac var . Eger zorda kalırsam belkı sızden yardım ısteyebılırım . Neme lazım ustayla iyi gecınmek gerekır.
Selamlar.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)
orbay74' Alıntı:
Rıfat bey sızı tebrık ederım . Ayrıca da yapan ustanın gozlerınden operım. Aman kardesım kıytırık bır dus teknesı ıcın ne ugraşmıstım. Yok şoyle olmaz , boyle olur Yok kıvıramayız . Dıyorum ya sizin usta ıle ıyı gecınmekte yarar var . Çunkı benım de daha ıkı adet su deposuna ıhtıyac var . Eger zorda kalırsam belkı sızden yardım ısteyebılırım . Neme lazım ustayla iyi gecınmek gerekır.
Selamlar.
mehmet bey,bende çok titizim(belki iyi bir huy değil ) ama hakikaten iyi bir usta buldum.nezaman ihtiyacınız olursa size yardımcı olmaktan mutlu olurum.
duş teknesini istediğim ölçü ve biçimde ustama yaptırabileceğimi bana anımsattığınız için ayrıca teşekkürler.(aklımda çelik duş teknesi yoktu doğrusu)