Banyo levabo ve bataryasını taktım. Müteakiben alt kısmı kapanacak. Giriş kapısının üstünde bulunan elektrik panosu kapatıldı. Dış kısmına iç orta lamba (Girişte kolay ulaşım için), dış lamba, havalandırma fan anahtarı, 12 volt fiş, pako şalter ile 12 volt ana şalter montajladım. Girişte kafa değmemesi için kapı üstü yüzeyine sıfır yaptım.
Muayneden sorunsuz geçtik. Trafik ve tescil (ruhsat) belgelerimizi aldık nihayet. Artık o sadece fiziki değil resmen Motokaravan. Özel Amaçlı (SA Motorlu Karavan) M1 Sınıfı 3120 kg. Sorun olduğu için sistemde resim yükleyemedim en kısa sürede yükleyeceğim.
Buzdolabı üstündeki dolabın kapağını,rafını ve tezgah altının rafını yaptım 8 mm kontradan. Raflar portatif ihtiyaç halinde çıkabiliyor. Ses yapmasın diye sıkıştırdım.Buzdolabı üzerindeki dolabı gardolap olarak ta planlayabilirim
Yatak profilini montajladım görselleri atlamışız. 30x20x1.5 profilden yaptım. profil araları 35 cm üzerine 8 mm kontra koyacağım. Kaynakçı arkadaşın işi çıkınca iş başa düştü ama bedeli ağır oldu gözleri kaynağa aldırdık. İlaç tedavisi ile iki günde geçti. Göz ne büyük nimetmiş de haberimiz yokmuş. Kenarlarına ve arka altına pvc den destek yaptım hoş oldu. Foto makinesinin tarihi ayarsız ve düzelmiyor sizleri yanıltmasın.
Yatak bölümüne 8 mm kontrayı tek parça kesip koyduk ama girmediği için mecburen ikiye böldük. Yatak ön alt kapamasını yaptım. ihtiyaç halinde bir şeyler alıp koymak için kapak koydum.