tospik Ana Kamp Mesajlar 43 Tepkime Puanı 51 4 Ara 2020 #49 tospik' Alıntı: Karavanı bitirdim. Yolculuktan dönmeden bitti demek istemedim. Yaklaşık 1200 km yol yaptım. Torsiyondan dolayı hafif sallanma problemi dışında bir problem yaşamadım. Ekli dosyayı görüntüle 520982 Genişletmek için tıkla ... Sallanma problemini yay ekleyerek çözdüm. Şimdi biraz daha yere yaklaştı, sallanma da azaldı.
tospik' Alıntı: Karavanı bitirdim. Yolculuktan dönmeden bitti demek istemedim. Yaklaşık 1200 km yol yaptım. Torsiyondan dolayı hafif sallanma problemi dışında bir problem yaşamadım. Ekli dosyayı görüntüle 520982 Genişletmek için tıkla ... Sallanma problemini yay ekleyerek çözdüm. Şimdi biraz daha yere yaklaştı, sallanma da azaldı.
G guzey33 Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 2 4 Ara 2020 #50 Ellerinize sağlık gerçekten çok hoş bir proje olmuş başta soylediginiz gibi her tarafı emek umarım güzel günler de güle güle kullanırsınız
Ellerinize sağlık gerçekten çok hoş bir proje olmuş başta soylediginiz gibi her tarafı emek umarım güzel günler de güle güle kullanırsınız