Kendi Karavanımı Yapabilir Miyim ?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RYANGOSLİNG Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,180

RYANGOSLİNG

Yeni Üye
Mesajlar
3
Tepkime Puanı
0
Merhaba saygıdeğer tecrübeli karavan ailesi.

Ben Eşim ve 10 aylık bebeğimiz ile birlikte ekim 15 gibi 1 yıl sürecek Türkiye gezisine çıkmayı planlıyoruz. Bugün 2006 model citroen jumper 12,6 mt3 bir araç satın aldım. bildiğiniz gibi karavan yapım firmaları cok yüksek fiyatlar istiyorlar benim malesef o ücretleri ödeyecek gücüm yok. kendi karavanımı kuzenim ile beraber tasarlayıp yapacağım. Eğer bu aşamada bana destek olursanız çok memnun olurum.

karavan yapımına dair pek fazla bir fikrim yok, sadece bu sitede kendi karavanını yapanlar beni yüreklendirdi. umarım bende yapabilirim.
öncelikle forumda yazanları 10 günden beri araştırmaya çalışıyorum. fakat çok fazla konu mevcut hepsini en kısa süre içerisinde okutacağım. aşağıda bir kaç sorum olacak bilenler yanıtlarsa çok memnun olurum.

1- bebekli bir aile için nasıl bir proje hazırlanabilir ?
2- istanbul civarında ducato veya jumper tarzı bir karavanı olan varmıdır ? varsa ustamla beraber gelip yarım saat inceleyebilir miyim ?


Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim gelişmeleri buradan bildireceğim.
 

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanımı Yapabilir Miyim ?

Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Bu adımı atarak kendinizin yapabileceğini yarı yarıya ispatlamışsınız. Önce cesaret sonrada biraz sabır gerekli tabi birazda el becerisi çok değil biraz dedim. Ararsanız her konuda yardımcı olurum. Profilimde telefonum var.
 

Ynt: Kendi Karavanımı Yapabilir Miyim ?

Vahit bey, ilk zaten sizlerin forumda karavanını gördüm daha sonra sizlere telefon ile ulaştım kısa bir görüşme yaptık,buna istinaden yüreklenip bu işe koyuldum zaten istediğiniz zaman arayabilirsin dedin fakat sürekli arayıp sizleri rahatsız etmek istemedim. şimdi malzemeler ile ilgili soru listesi oluşturuyorum kendime, bu sorular ile ilgili arayacağım sizi. yardımların için şimdiden çok teşekkür ederim.
 

Ynt: Kendi Karavanımı Yapabilir Miyim ?

Çok güzel bi karar vermişsiniz şimdiden bitti gözüyle bakın bizler forumdan sürükleyici roman gibi okuyoruz kolaylıklar diliyorum ve rotanız çok iyi önce Ülkemizin güzide yerlerini gezmek lazım, öncelikle Allah yardımcınız olsun bu konuyla ilgili siteden abilerimizin bir çok farklı deneyimi var zorlanacağınızı düşünmüyorum, sanayide bir iki tanıdık usta etrafınızdan birkaç kişi ve biraz el becerisi birde yapım aşamasında anlık fotoğraflar eklerseniz bence kesin çok güzel sonuçlar alırsınız . kolay gelsin. darısı başıma inşAllah ;D
 

Ynt: Kendi Karavanımı Yapabilir Miyim ?

Hayırlı olsun RYANGOSLİNG bende sizin aldığınız PSA tipi araç arıyorum ve bende kendi karavanımı kendim yapmaya çalışacağım. Ben eski formları 3 aydan beri okuyorum çok bilgilendim tavsiye ederim . Karavanın yapım aşamalarını da paylaşırsanız sevinirim.
 



Ynt: Kendi Karavanımı Yapabilir Miyim ?

ilgi gösteren herkese çok teşekkür ederim, buradan foto atacağım. umarım her şey güzel olur.