Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (01 Ocak 2012)
Ynt: Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (01 Ocak 2012)
Biz şu kartepe olayını bir yapalım o zaman daha güzel anlatırım kesin ;D Haftaya İstanbul park gezisini yaparsak onun da programını yapalım bence hazır sıcakken...
Güzel gezi olmuş katılanların hepsine teşekkürler ömer abi neler yaptığını ve neler yapabileceğini biliyorum yine harikalar yaratmışsın 22 ocakta bir organizasyonumuz olucak fakoff takip etmenizi tavsiye ederim
Güzel gezi olmuş katılanların hepsine teşekkürler ömer abi neler yaptığını ve neler yapabileceğini biliyorum yine harikalar yaratmışsın 22 ocakta bir organizasyonumuz olucak fakoff takip etmenizi tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim mahçup ediyorsun ben bir şey yapmadım eğer kısmet olursa yine beraberce organizasyona katılırız. İnşallah bir mani çıkmazsa burdan daha fazla katılım sağlanır.
Çiftalan İsoff pistinde sizlerle karşılaşıp tanışmak güzeldi, tek araba gitmeye cesaret edemediğimiz çamurlu bölgere sizin sayenizde gelebildik güzel ve keyifli geziler dilerim.
sinan_y' Alıntı:
Çiftalan İsoff pistinde sizlerle karşılaşıp tanışmak güzeldi, tek araba gitmeye cesaret edemediğimiz çamurlu bölgere sizin sayenizde gelebildik güzel ve keyifli geziler dilerim.