Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (01 Ocak 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barkınmete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 209
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,372
Ynt: Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (01 Ocak 2012)

hürriyet' Alıntı:
merhaba. Ben Hürriyet.aracım grand vitara. 5* . Sizleri tanımıyorum. Yarın aranıza katılmak istiyorum.
Teşekkürler.

Bizde seni tanimiyoruz sikinti yok yari gorusuruz

Etiketler

turkishjob' Alıntı:
Tamam sikinti yokkkkkk vincli arac bulundu o benim isde bir kac hafta once isof pistinde tanistik arkadasimin crv honde ile gelmistik aracim bitti iste dert etmeyin :p :p :p

Tamam işte bir yerlerde kalma sıkıntımız kalmadı... Biraz sabredelim ben de buldum bir vinç, yarın arayıp bir konuşacağız, inşallah bir dahaki geziye benim de bir vincim olur... Hasan Bey bugünkü geziden sonra çok hafif gelmesin bizim gezi ;D

hürriyet' Alıntı:
merhaba. Ben Hürriyet.aracım grand vitara. 5* . Sizleri tanımıyorum. Yarın aranıza katılmak istiyorum.
Teşekkürler.

Biz de bir zamanlar birbirimizi tanımıyorduk, tanışırız, buyrun...

selimsani' Alıntı:
Tamam işte bir yerlerde kalma sıkıntımız kalmadı... Biraz sabredelim ben de buldum bir vinç, yarın arayıp bir konuşacağız, inşallah bir dahaki geziye benim de bir vincim olur... Hasan Bey bugünkü geziden sonra çok hafif gelmesin bizim gezi ;D

Gelsin be kardesim dert etme ne olacak eylenelim yeter oyle degilmi

Konuyu ozumsemissin daha soze gerek yok yarin gorusuruz kardesim

turkishjob' Alıntı:
Konuyu ozumsemissin daha soze gerek yok yarin gorusuruz kardesim
gelmenize sevinim buluşma noktasını biliyorsunuz değil mi 10 da hamidiye önünde tel 546 424 55 30

Arkadaşlar 2 gün önceki gezinin fotoğraflarını yeni açılacak konumuzda paylaşalım, akşam ben açarım, fotoğrafları yüklemeye başlarım...

selim videoları ve fotoları bekliyoruz

selam arkadaşlar.
fotoğraflarınıza bayıldım çok keyifli vakit geçirmişsiniz. Bende eşimle beraber butür organizasyonlara katılmayı sizinle tanışmayı çok isterim, ancak 2 aylık oğlumuz var şuan ve biraz sweethome modundayız şimdilik. donanım olarak sadece vincim var ama önümüzdeki ay 2+ yükseltme lastikle gezilere hazır vaziyete gelirim umarım.
çamurlu gezilerde karşılaşmak üzere
saygılar
derya

dturan' Alıntı:
selam arkadaşlar.
fotoğraflarınıza bayıldım çok keyifli vakit geçirmişsiniz. Bende eşimle beraber butür organizasyonlara katılmayı sizinle tanışmayı çok isterim, ancak 2 aylık oğlumuz var şuan ve biraz sweethome modundayız şimdilik. donanım olarak sadece vincim var ama önümüzdeki ay 2+ yükseltme lastikle gezilere hazır vaziyete gelirim umarım.
çamurlu gezilerde karşılaşmak üzere
saygılar
derya

sweet home mdundan çıkıp off road moduna geçtiğinizde, her zaman bekleriz, bizim gezilerimizde yapılı araç gerekmiyor, hatta bazen araç bile gerekmiyor, bizim geziler mangal ağırlıklı alkolsüz katılan herkesin hoşnut olmasının esas alındığı geziler, hele bazı geziler tam aile gezileri, bir çocuk kucakta diğer çocuk yolda ;D yani daha anne karnında off roadcı gezilerimiz bile oldu,

saygılar.

derya abi özledik valla ilk fırsatta görüşelim

derya bey öncelikle küçük co pilotunuzu allah bağışlasın ;D diyorum ve ilk planladığımız gezide sizi de haberdar edeceğiz emin olun ... aslında yapsak ya bi gezi hakkat yaa .. ne dersiniz arkadaşlar

bu arada aydın abi seninle bi daha ayran içmeyelim... nerelerdesin

Valla Murat hakkaten iyi olur da, bu hafta ben Fatih'in yanına çırağım, ondan sonraki hafta Beyoff var, ancak 21-22 nisana kalır gezi işi... Ama Beyoff ta görüşebiliriz mangala, herkes gelecek valla ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

SON KONULAR

Geri