Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (01 Ocak 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barkınmete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 209
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,376
Ynt: Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (01 Ocak 2012)

Pazara o.k ben geliyorum. M/T ler iş yapar umarım. Yoksa zorlanıcam.
Sabri abide belki gelir. Aytekin abi haber verdimi.

Etiketler

Aytekin Abiye mesaj atmıştım, Sabri Abi de eğer yerse Bolu'ya gitmeyi düşünüyordu en son ;D Lada Nivalı Ömer Abi'ye de ulaşsak, birini daha katsak ekibe...

Yarın Hamidiye sularının orada kemeri geçince sağdaki boşlukta toplanıyoruz saat 10:00 da kahvaltıyı muratların kulubede yapıp yola çıkacağız... Tam rota belirlemedik, neresi hoşumuza giderse dalıyoruz... Aydın Bey sizi bekliyoruz zaten, Ömer Abi de son saniye birşey çıkmazsa geliyor, bir de sizin geçenki geziye gelen Lada Nivalı Ömer Abi var teli varsa onu da arayabilirsin...

aradım konuştum ömer abi ile abant gezisi iptal olursa gelirim demişti bu arada ne getirelim gelirken

deco_33' Alıntı:
aradım konuştum ömer abi ile abant gezisi iptal olursa gelirim demişti bu arada ne getirelim gelirken

Valla mangal için malzemeyi marketten alıyoruz, kahvaltı için ne isterseniz getirin, herkes birşey getiriyo, ortaya acayip bir kahvaltı çıkıyor, kek börek yapar hatunlar zaten... ;D

tamam kardeş ozaman ben kemerden alırım eksiklerimize bakarız

kahvaltılıkları yine imece yapalım çeşit bol oluyo ;D mangal için de yine herkes gelirken mi getirse yanında ? alışveriş için dağılıyoruz gün ışığını kaçırmasak ?

O da olur valla vakit kaybetmeyelim diyorsak gelirken alalım malzemeyi...

Selamlar

Beyler önce alışverişi yapalım beraberce sonra çamurlanınca çamur ayaklarla migrosa falan girmek iyi olmuyor hemde alış veriş arası vermemiş oluruz, evden getirlenler + alınanlar = sergi usulü açık büfe kahvaltı ve mangal süüüper olur.
Yanlız bu arada şehirler arası bir problem çıkma ihtimali var çocuklar izmitte. Kısmetse tüm şevk heyecanla saat 10.00 da kemerin ordaki buluşma noktasına yetişmeye çalışıcam. Bu sefer sadece İSOFF parkur kesmez Lopez üzerinden geçip İSOFF parkura geçelim

saygılar.

Haklısın Ömer Abi, açık büfe kahvaltı olacak zaten yine... Mangal içinse biz yolda gelirken almayı planlıyoruz, geçen migrosa leş bir halde girmiştim, kimse görmeden tüymek için kalabalığın arasından gitmeye çalıştık resmen İrfan Abiyle ;D Kahvaltıya giderken önce migrosa da uğrayabiliriz...

Ayrıca İsoff parkuru değil daha hareketli bir parkur var olursa oradan gitmeyi planlıyoruz, umarım aramızda vinçli bir araç olur...

Hareket iyidir Lopezi geçip daha hareketli yerlere gidelim vinçli arkadaşlarda gelsin kalmasak bile bizi çeksin olmadı aracı batana kadar göle sokalım ve bunların hepsini hanımlar varken yapalım hayatımız bitsin sen tek geliyorsun galiba ;D

Yok hatun da geliyor, pazar günkü gezilere katılıyor düzenli olarak, o sever zaten çamuru, off roadu... ;D

Tamam sikinti yokkkkkk vincli arac bulundu o benim isde bir kac hafta once isof pistinde tanistik arkadasimin crv honde ile gelmistik aracim bitti iste dert etmeyin :p :p :p

merhaba. Ben Hürriyet.aracım grand vitara. 5* . Sizleri tanımıyorum. Yarın aranıza katılmak istiyorum.
Teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

SON KONULAR

Geri