Keçimi Satıyorum :((

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan akın61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,313

akın61

6 üstü 1 aşk
Yer
İstanbul
ARKADAŞLAR ÜZÜLEREKTE OLSA HEVESLE ALIP AYNI HEVES İLE TOPLAMAYA BAŞLADIĞIM VE BENİ HİÇ BİR ZAMAN ÜZMEYEN KEÇİMİ SATIYORUM.UMARIM DIŞARIYA GİTMEZ BİZDEN BİRİLERİNE NASİP OLUR MALUM SİTEDE Kİ İLANI 47282417 .

1991 model bütün ağır bakımları yapılmış beykoz off road oyunlarında 6. olmuş sade ama güzel bir keçi. detaylı fotoğrafları en kısa zamanda eklenecektir. fiyatı pazarlıklı 8000 pazarlıksız 7500 tl dir.

Etiketler

Ynt: Keçimi Satıyorum :((

arkadaşlar araç 1991 model
ARAÇ 1991 MODEL MASRAFSIZ VE YAŞINA GÖRE MUAYYER BİR ARAÇTIR. 1,5 SENE DAHA MUAYNESİ MEVCUTTUR.

ARACA YAPILAN BAKIMLAR AŞAĞIDADIR.

1-BASKI BALATA VALEO OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.

2-TRİGER ZİNCİRİ VE PALETLERİ ORJİNALİ İLE DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.

3-KOMPLE ŞAFT TAKIMI ORJİNALİ İLE DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.

4-TRANS ŞAFT (ALTI KÖŞE ) ORJİNALİ İLE DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.

5-ŞANZUMAN İNMİŞ BÜTÜN BİLYALARI DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.

6-ARAZİ ŞANZUMANLARI İNDİRİLMİŞ GEREKLİ BAKIMLARI YAPILMIŞTIR.

7-ŞANZUMAN KULAK BAĞLANTILARI 6 MM SAÇ İLE GÜÇLENDİRİLMİŞTİR.

8-AKSLAR DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.

9-LASİTKLER OK 144 DAHA 3 AYLIK VE SIFIRDIR.(LASSA YOL YARDIMI MEVCUTTUR)

10-JANTLAR KİA SORENTO OFFSET JANTTIR.

11- ŞARZ VE MARŞ DİNAMOSUNUN KÖMÜRLERİ VE KONNEKTÖRLERİ DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.

12-ARACIN TABANIN DA 3MM MEBRAN İLE ISI VE SES YALITIMI YAPILMIŞTIR.

ARAÇTA KAPORTA OLARAK KEYFE KEDER MASRAF VARDIR.BEN ARACI OFF ROAD İÇİN ALDIM BAYAĞI BİR TOPLADIM AMA NAKİT İHTİYACINDAN DOLAYI SATMAM GEREKİYOR
tel 05396035316

13042011051.jpg

13042011049.jpg

13042011048.jpg

13042011052.jpg

12042011045.jpg

modelini ve kaporta durumunu göz önüne alıp bi indirim düşünürseniz ben talibim.

mahmut bey kardeşim kaç yaşındasın bilmiyorum ama modelini yükseltmek maksadıyla satıyorsan ok/ fakat bu kadar masraf yapmışsın bu araçtan veya cip olarak ladadan vazgeçme erzurumdayken 92 beyazı vardı bende denizliye geldim gelirken sattım keşke satmasaydım şimdi çok pişmanım sende benim gibi pişman olmayasındiye bildirmek istedim yinede sen bilirsin hayırlı günler

Vallahi yukarıda Allah var ya istemeden satıyorum. Ama ne yapalım ki uğraş dünyası ilerde alırız bir tane daha.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR