Kaz Tüyü Uyku Tulumu Lekeler Nasıl Çıkar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hazerpasa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,616

Hazerpasa

Yeni Üye
Herkese merhaba.
Bugün -40 derecelik askeri bir tulum aldım. Üzerinde bulunan beyaz su geçirmemesi için mumyalan kaymandan normal katmana mum geçmiş sanırım. bu lekeleri nasıl çıkartabilirim? Buz ile soğutup üzerini tırnak ile kazımayı ve lekeli bölgeleri sıcak su ile silmeyi denedim olmadı. Sıcak su ile silmek bazı bölgelerinde işe yaradı.
Tulum şu şekilde,

tulum.jpg

tulum1.jpg

tulum2.jpg

Etiketler
bütün gün bu tulumu araştırdım sanıyorum kayseriden aldın hiç kullandın mı ağırlığı nasıl katlanınca boyutu ne kadar biraz bilgi verirsen çok sevinirim

Herkese merhaba.
Bugün -40 derecelik askeri bir tulum aldım. Üzerinde bulunan beyaz su geçirmemesi için mumyalan kaymandan normal katmana mum geçmiş sanırım. bu lekeleri nasıl çıkartabilirim? Buz ile soğutup üzerini tırnak ile kazımayı ve lekeli bölgeleri sıcak su ile silmeyi denedim olmadı. Sıcak su ile silmek bazı bölgelerinde işe yaradı.
Tulum şu şekilde,

Ekli dosyayı görüntüle 510799

Ekli dosyayı görüntüle 510800

Ekli dosyayı görüntüle 510801

Mum lekesinin üzerine pamuklu bir bez koyup ütüyü bastırın. Tuluma zarar vermiyecek aralıklarda bekletin işe yaraması lazım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,924
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
webesten07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR