KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
biz standart bir yol aracı oldugu için zor yerlere giremedik ama çok acayip kayalık yerler var istediğin her boy şekil bulunabilir, o ilk 2 fotografdaki yer inanılmaz biryer biz sadece kenarına kadar girebildik fotografda pek anlasılmıyor olabilir ama kaya tümseklerinin arasında ciddi oyuklar var yükseltilmemis bir araç anında oraya sokar lastiği ve kalır
ben genelde kayalıkların yanına kadar çekip fotograf çektim aracı sokmaya cesaret edemedim
biz standart bir yol aracı oldugu için zor yerlere giremedik ama çok acayip kayalık yerler var istediğin her boy şekil bulunabilir, o ilk 2 fotografdaki yer inanılmaz biryer biz sadece kenarına kadar girebildik fotografda pek anlasılmıyor olabilir ama kaya tümseklerinin arasında ciddi oyuklar var yükseltilmemis bir araç anında oraya sokar lastiği ve kalır
ben genelde kayalıkların yanına kadar çekip fotograf çektim aracı sokmaya cesaret edemedim
orda suziki lerle offroad safari düzenleyen birileri var, onların aklıbasında konustugu anlasilir bir tanesini bulup rehber olarak tuttugunda seni acayip yerlere götürüyorlar. ve arac saglam olunca kendileride cok keyif aliyorlar. normalde turist olarak gittigimde hic giremedigim gormedigim yerleri gordum orda bu sayede.
İşleri kendin yaparsan inceliyorsun, aç kalmak yok sadece lüzumsuz yiyecekleri hayatımdan çıkardım, şeker, pasta, dondurma, çikolata gibi ıvır zıvır hariç herşey serbest. ;D