Kaya Etabı Tecrübesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,836

discovery-V8

A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Yer
Ankara.
Merhaba ;

Daha önceki kaya geçişi tecrübelerim pek zevkli olmamıştı, Ülkemizdeki kayalık etaplar, MOAB gibi uzun yuvarlak kayalardan oluşmuyor, tırmanacak tek parça kaya bulmak oldukça zor, karpuz büyüklüğünde kaya tarlalarında hareket etmek ise çok tehlikeli, her an yürüyen aksam, lastik, depo, rot kolu vb. bir parçayı hasara uğratmak işten bile değil.

Kısacası Kayanın şakası yok, Çok dikkatli olmak çıkış kadar inişide düşünmek zorundasınız, çamur etapları gibi biri çeker çıkarır nasıl olsa durumları burada pek geçerli değil.

Fazla uzatmayayım hergün önünden geçerken saygı le baktığım kepez kayalıklarının önünden geçerken birden durdum, birşey bana buraya çıkmalısın dedi, Tek başımayım, başka araç veya co-pilot yok, fotoğraf makinasını bagajda buldum şarjı az, hafıza kartı dolmak üzere. Yinede bir U dönüşüyle tırmanmaya karar verdim.

Kepez Kayalıklar Balıkesirin in 70 km Güneyinde, Dursunbey ilçesinin sınırları içinde, uzaktan böyle görünüyorlar.

Etiketler
Ynt: Kaya Etabı Tecrübesi

Tırmanmaya başlayıp yaklaştıkça daha ihtişamlı daha heybetli görünmeye başladı gözüme, ilk bir kaç km lik akan sel sularının açtığı yola benzer boşlukları saymazsak genelde yaban keçilerinin patikalarından ibaret bir güzergah izliyorsunuz.

Hafıza kartı dolmadan hemen önce çektiğim bir kaç kare daha ;D

Henüz deneme yapıyorum , Aracın dışından görünen bu

Ama içinden görünen bambaşka ;D

icinde tabiki yaninda bir kac kisi daha oluyor

Bilader gel buralara ben sana ne kayalar bulucam Hem boyle tek basina olmuyor Fotograf cekecek biri olmali vs vs

Ufuk Kirmir ve İnönü Mağaraları için sözünü unutma

Yavuz sakın bu kadardı fotolar deme

ufukozkan' Alıntı:
icinde tabiki yaninda bir kac kisi daha oluyor

Bilader gel buralara ben sana ne kayalar bulucam Hem boyle tek basina olmuyor Fotograf cekecek biri olmali vs vs
kaya bizi bozaaar. bırakın bu kaya işlerini çamura gelin

Geliyor bunlar birşey değildi sadece deneme yapıyordum ;D

SDC' Alıntı:
Ufuk Kirmir ve İnönü Mağaraları için sözünü unutma

Yavuz sakın bu kadardı fotolar deme

Tabi yaaa neler var oralarda

Yavuz hakikaten bu kadar sa varya bittin sen bu saate kadar bekledim

Tırmandıkça daha güzelleşti mekan ama kararlıyım tepeye varmadan dönmek yok ;D ;D

Az daha az daha Derken hafıza kartı doldu , hem hoplayıp zıpla hem foto çek, hem hafıza kartından fazlalıkları temizle bana zor geldi ;D ;D ;D

Biraz ara verdim biraz foto ayıkladım, Ama zirveye çıkışı çektim ;D ;D

Bu arada cep telefonu ilede konusuyor Ben sahidim