C Ceran Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 18 Haz 2017 #1 Herkese merhabalar; bayram tatili ailemle katranci koyunda çadır kamp düşünüyorum, tecrübesi olan varmı tavsiyeleriniz nelerdir teşekkürler
Herkese merhabalar; bayram tatili ailemle katranci koyunda çadır kamp düşünüyorum, tecrübesi olan varmı tavsiyeleriniz nelerdir teşekkürler
EFEGETA Akın B Mesajlar 63 Tepkime Puanı 28 Yaş 44 Yer Ankara 19 Haz 2017 #2 Ceran' Alıntı: Herkese merhabalar; bayram tatili ailemle katranci koyunda çadır kamp düşünüyorum, tecrübesi olan varmı tavsiyeleriniz nelerdir teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Selam, katrancı koyunda "yerleşik" çadır ve karavanlardan ötürü kamp alanı yok. Kurulu çadırları kiralayanlar var ancak uygun bulabilir misiniz bilemiyorum. Günübirlik giderseniz de piknikçi yoğunluğu sebebiyle oturacak yer bulamayabilirsiniz.
Ceran' Alıntı: Herkese merhabalar; bayram tatili ailemle katranci koyunda çadır kamp düşünüyorum, tecrübesi olan varmı tavsiyeleriniz nelerdir teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Selam, katrancı koyunda "yerleşik" çadır ve karavanlardan ötürü kamp alanı yok. Kurulu çadırları kiralayanlar var ancak uygun bulabilir misiniz bilemiyorum. Günübirlik giderseniz de piknikçi yoğunluğu sebebiyle oturacak yer bulamayabilirsiniz.
ilkayt Ana Kamp Mesajlar 34 Tepkime Puanı 22 19 Haz 2017 #3 böyle bir başlıkla konu açılamaması lazım