Kasnak ve Ses Problemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan avlika Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,294

avlika

Kamp I
Arkadaslar 92 XJ aracimin yaklasik 3 ay once direksiyon pompasi ve kasnagi ile kayisini degistirttim. O gunden sonra arac ilk calistirmadan motor isinana kadar kayistan kus oter gibi ses yapiyor.. Defalarca ustaya tekrar goturdum sesi kesemedi.. Dun yine goturdum baska bir ustaya kasnak yanlis dediler.. Numarasini aldim kastagin aldigim parcaci hayir bu dogru diyor...
Bana gore de ya kasnak ya da pompa yanlis... cunki kayis muhtemelen tam hizada oturamiyor sanirim....

Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaslardan yardim bekliyorum... Cik cik cik gezmekten gina geldi .. :smiley:

Etiketler
Ynt: Kasnak ve Ses Problemi

kayış yanlış olabilirmi? normalden daha sert malzeme bu soruna yol açıyor.

KLL' Alıntı:
kayış yanlış olabilirmi? normalden daha sert malzeme bu soruna yol açıyor.

ilginc bir yaklasim oldu .... arac calistiktan 15-20 km gittikten sonra sesi kesiyor... kayisin isinmasi sesi kesiyor olabilir... kayisin da marka ve modeline bakmak gerekecek... ustelik aldigim yere israrla parcalari MOPAR vermesini soyledim... Umarim kayistir.

Kayışın kasnakla temas eden yüzeyine bir damla motor yağı damlatın.

Selamlar,

kayışın bir raf ömrü olmalı. sonuçta kauçuktam mamul ve sertleşiyor. sertleşirse ısınana kadar öter. ıslanınca da öter.

perşembe günü 4.0 ZJ nin kayışını değiştirdik çok kolay bir işlem aslında. mopar marka kayışın ambalaşında kocaman mopar yazıyor. 34 euro dan aldım.

MERHABA BENİM 90 MOD XJ DE AYNI PUROBLEM VARDI KIRKIR CİKCİK SES GELİYODU DEVİRDAİM KASNAK BİLYASI KAĞIŞ DEYİŞTİ BİR PUROBLEM KALMADI .

bekirgümüş' Alıntı:
MERHABA BENİM 90 MOD XJ DE AYNI PUROBLEM VARDI KIRKIR CİKCİK SES GELİYODU DEVİRDAİM KASNAK BİLYASI KAĞIŞ DEYİŞTİ BİR PUROBLEM KALMADI .

ses arac ilk calistigi zaman mi geliyordu? 15-20 km gittikten sonra ses kesiliyormu idi? yoksa ses devamli mi vardi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR