SoundMasteR
Yeni Üye
Arkadaşlar haftaya pazartesi 1 şubatta arkadaşlarımızla birlikte kartepeye kendi aracımızla günübirlik gitmeyi düşünüyoruz fiyatlar hakkında ve tesis hakkında araştırma yaptım fakat tam olarak net bir bilgiye ulaşamadım siteden baya bir giden arkadaş var bazı sorularım var
1. olarak tesise giriş ücreti ödüyormuyuz
2. olarak ski-pass ve lift ücretleri ne kadar kişi başı
3. olarak tesisede kendi getirdiğimiz alkolümüzü içebiliyormuyuz
4. olarak sucuk mangal falan yapmayı planlıyoruz sucukları ordan almak zorundamıyız kendin pişir kendin ye olayımı yoksa mangalamızı yakıp kendimiz yapabiliyormuyuz ve restaurant usulü ise fiyatları uygunmu
5. olarak kayak takımlarımız yok kayak takımlarını ne kadara kiralayabiliriz bildiğiniz güzel ve uygun bir yer varmı ordan kiralayabiliceğimiz
veya diyoruzki günübirlik turlar varmış kendi aracınla katılabiliyormuşsun o dahamı avantajlı olur sizce ama turlarda araştırığıma göre sadece haftasonları tur düzenliyormuş.
Kusura bakmayın çok soru sordum ama ilk defa gidiyoruz 4kişi olucaz yanımızda kız arkadaşlarımız olucak o yüzden herşeyden haberli gitmek istiyorum ona göre plan yapalım dedim.
Şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
1. olarak tesise giriş ücreti ödüyormuyuz
2. olarak ski-pass ve lift ücretleri ne kadar kişi başı
3. olarak tesisede kendi getirdiğimiz alkolümüzü içebiliyormuyuz
4. olarak sucuk mangal falan yapmayı planlıyoruz sucukları ordan almak zorundamıyız kendin pişir kendin ye olayımı yoksa mangalamızı yakıp kendimiz yapabiliyormuyuz ve restaurant usulü ise fiyatları uygunmu
5. olarak kayak takımlarımız yok kayak takımlarını ne kadara kiralayabiliriz bildiğiniz güzel ve uygun bir yer varmı ordan kiralayabiliceğimiz
veya diyoruzki günübirlik turlar varmış kendi aracınla katılabiliyormuşsun o dahamı avantajlı olur sizce ama turlarda araştırığıma göre sadece haftasonları tur düzenliyormuş.
Kusura bakmayın çok soru sordum ama ilk defa gidiyoruz 4kişi olucaz yanımızda kız arkadaşlarımız olucak o yüzden herşeyden haberli gitmek istiyorum ona göre plan yapalım dedim.
Şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkür ederim