Karrimor Venture 2 Dome 2

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gkn.20 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,046
Ynt: Karrimor Venture 2 Dome 2

hasan110' Alıntı:
tkaya............
(Bahar ve yaz aylarında yapılan turlar için kullanamaz mıyım peki? 10-20 derecelerde mesela.)

3.mevsim kullanabilirsiniz,(kış koşulları hariç).

Cevap için teşekkürler

tkaya' Alıntı:
Bahar ve yaz aylarında yapılan turlar için kullanamaz mıyım peki?

10-20 derecelerde mesela.

Sıcak gecelerde bu çadırla sıkıntı yaşarsınız diye düşünüyorum. Çadırı görmedim, kullanmadım fakat dış tenteden bağımsız kurulmadığını öğrendim. Dış tente yağmura dayanıklı ise, sıcak gecelerde sorun yaratabilir. Dış tente olmadan, sadece nefes alabilir iç tente ile kurulan çadır sıcak aylarda daha konforlu olacaktır.

Siz en iyisi Husky Bırd çadır alın.iç kısmı kubbe Şeklinde ve dış tente onun üzerine gerilip kuruluyor.Her iki tarafta kapısıda mevcut,Deniz kenarında 30 derecede bile iç kısmını kursanız bile kullanabilirsiniz.Bununlada fiatı baya aynı.Fazla araştırmadan aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.Fiat için araştırma yapmanızı öneririm.

http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=28&alt_kat_id=185&id=3088

Tavsiye için teşekkürler. Husky'nin Bizam gibi daha uygun modelleri de var. Her ikisini karşılaştırayım.

arkadaşlar çadırdan beklenen ne önce onu sorgulamak lazım
kışın soğukta ve yazın çok sıcakta etkili bir çadır değil ki bu fiyatlara zaten kış şartlarında etkili olmasını beklemek yanlış olur ama onun dışında malzeme kalitesi bu fiyat için iyi loap berg modeline yakın bir çadır o size fikir verebilir ama söylediğim gibi ben 135 tl ye almıştım fiyata göre kalite bence uygun ama 200 tl civarında bütçesi olanlar kesinlikle daha iyi çadırlar bulunabilir husky gibi

SON KONULAR - FORUM