Karlı Likya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan toros Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,530

toros

Ana Kamp
Yer
antalya
Dostlar sözü edilen likya yolunun yüksek kesimlerinde 1 ay önce eşimle bilikte 2 günlük kamp diyerek den yola çıktık niva mızı 4 gün dağ da bırakmak zorunda kaldık işte birkaç kare.....

dorace238.jpg

dorace236.jpg

dorace208.jpg

dorace203.jpg

Etiketler

Ynt: Karlı Likya

Katılıyorum sizlere fotolarımı düzenliyorum dağınk dı çünkü ve ayrıca her hafta sonu yaptığım gezileri sizlere aktaracağım.

Teşekkür ederim sağolun o anları yaşamak dehşet güzel ve adrenalin tavan yapıyor.O daha da güzel.sevgi ve selam.....

Toros , etraftan bir kac guzel flas daha alip ekleseydin fena olmazdi ama paylasim icin Thanks.

aşkım ı dağda bırakma düşüncesi beni uçurmuşdu düşünemedim ama haklısın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR