Konuya cevap ver

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Ynt: Karavanla İzmir'den Avrupa Kıtasının Batıdaki Son Noktası Portekiz Cabo Da Roca Ya Yolculuk


Saat 10.00 gibi Korint Kanalı'ndan Patrasa doğru yola çıktık 125 km'lik yolda ancak bir iki sene sonra bitecek otoyol yapım çalışması var yolda geniş araçları sollama yapmak neredeyse imkansızdı.bu arada ilk yakıtımızı da 86,50 euro ödeyerek aldık.

Saat 12.00 civarında Patrasta Anek linese geldik ve internetten aldığımız 18 Haziran tarihli 00.30  iguemenitsa bari biletimizi 17 Haziran 18.00 Patras Bari olarak değiştirdik.buradaki anek lines görevlileri harika insanlardı çıt çıkarmadan birçok yere telefon ederek yarım saat uğraştılar ve  biletin değişimi yaptılar.

Bu arada 4 saatlik zamanımızı da rio antirio köprüsünün muhteşem manzarasına sahip bir plaja giderek denize girdik,karavanda yemek yedik.




GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,877
Mesajlar
1,524,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst