B bgunseren Ana Kamp Mesajlar 84 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 23 Mar 2012 #1 http://www.karavankoy.com Bilginiz var mı? Hos ilanları ile bugun karsılastım...
şado Kamp III Mesajlar 723 Tepkime Puanı 460 Yer İSTANBUL 31 Mar 2012 #2 Ynt: Karavankoy nasıl bir köy bir tane dahi ağaç yok.ben şahsen tutmadım.
cygnet Kamp I Mesajlar 199 Tepkime Puanı 24 14 Nis 2012 #3 Ynt: Karavankoy Özellikleri muhteşem..Önemli olan yolu o tarafa düşürmek..
enverdede Zirve Mesajlar 2,261 Tepkime Puanı 45 Yer istanbul 14 Nis 2012 #4 Ynt: Karavankoy şado' Alıntı: nasıl bir köy bir tane dahi ağaç yok.ben şahsen tutmadım. Genişletmek için tıkla ... Ağaç yetiştirmesi sizden Şadan bey...Şahsen bana uymaz,ektiğim fidanın gölgesini beklerken,bir selvi altında uyuyor olma ihtimalim daha çok
Ynt: Karavankoy şado' Alıntı: nasıl bir köy bir tane dahi ağaç yok.ben şahsen tutmadım. Genişletmek için tıkla ... Ağaç yetiştirmesi sizden Şadan bey...Şahsen bana uymaz,ektiğim fidanın gölgesini beklerken,bir selvi altında uyuyor olma ihtimalim daha çok