ilyasfb
Kamp II
Merhaba. arkadaşlar benim karavanım evimin önünden 1 yıldır duruyo herhangibir kampinge koymadım sürekli git ordan al zor olur die zaten ufakta bişey takıp arkama kafam estimi gidiyorum ama son zamanlarda evimin önünde bi park sıkıntısı varmış gibi bi durum oluşturulmaya çalışılıyor sokak gayet geniş kaldırıma filanda çıkarmadım(hani kaldırımda die zabıta karışır dicem oda yok birinin camını filan kapatıyo dicem oda yok) evimin önünde duruyo bunu belediyeye şikayet etme gibi lüksleri varmı yada etseler belediye napabilir buda bi nevi araç olmuyormu sonuçta sabit degil ara ara çıkarıyorum hafta sonları mesela böyle bi sıkıntı gelirse başıma bişeyleri bilerek kendimi savunmak istiyorum araştırdım bulamadım bu konuda bi bilgi ben zanetmiyorum zaten zabıtalarında bu konulardan anlıcanı çünkü karavanı alrken ankara emniyetini altnı üstüne getirdim sormadıgım amir memur kalmadı bizim bu konuştuklarımzdan bile haberleri yok 750kg şartı nı duymamışlar bile çeki demirinin işli olması tek bildikleri mesela bügüne kadar ben duymadım bi karavanın sokakta durmaktan ceza yedigini en azından türkiye de olmamıştır diyorum bi bilgi verirseniz sevinirim