Öncelikle tekrar kolay gelsin ve iyi geziler. Uğur abi bende karavan yapmaya başladım İnşallah, Mazotlu ısıtıcı hangisinden vebasto bayine sordum ben, kalori olarak üç tipi var ben en küçük olanın ısıtacağını düşünüyorum ama bayii en büyüğü ısrar etti, sizinki hangisinden bir de tenteyi nereden, kaça aldınız yardım.
Öncelikle tekrar kolay gelsin ve iyi geziler. Uğur abi bende karavan yapmaya başladım İnşallah, Mazotlu ısıtıcı hangisinden vebasto bayine sordum ben, kalori olarak üç tipi var ben en küçük olanın ısıtacağını düşünüyorum ama bayii en büyüğü ısrar etti, sizinki hangisinden bir de tenteyi nereden, kaça aldınız yardım.
eberspacher d2 airtronic işinizi görür, -10 derecede 20 metrekarelik eski çekme karavanımı içinde tişörtle oturacak kadar ısıttığına göre sizin motokaravan için yeterli olacaktır
eberspacher d2 airtronic işinizi görür, -10 derecede 20 metrekarelik eski çekme karavanımı içinde tişörtle oturacak kadar ısıttığına göre sizin motokaravan için yeterli olacaktır
bendeki ebersbacher D3L modeli benim arabaya göre aslında büyük bile,benim arabayı hamam gibi yapıyor ,arkadaşımın aynı benim arabanın modeline bir küçüğünü taktırdık yeterli geliyor.
Teşekkür ederim Murat bey,teneke tavuğu Gebze'nin üst taraflarında Mudarlı köyünü geçtikten sonra çok güzel yerler var,oradaydık.İnşallah o taraflarda bir etkinlik yapabiliriz.
bendeki ebersbacher D3L modeli benim arabaya göre aslında büyük bile,benim arabayı hamam gibi yapıyor ,arkadaşımın aynı benim arabanın modeline bir küçüğünü taktırdık yeterli geliyor.
Yabancı sitelerde aracın hacmine göre yetecek en ufak ısıtıcıyı tavsiye ediyorlar. Büyük boy ısıtıcı alıp düşük güçte çalıştırılacağına küçüğünü alıp yüksek konumda çalıştırmanın daha iyi olacağını öneriyorlar. Çünkü düşük güçte kurum birikmesi yapabiliyor, serviste temizlik gerekebiliyormuş.
Bir de kurum olayını yakmak için belirli aralıkla tam kapasite çalıştırmayı da tavsiye ediyorlar.
Bilgilerinize.
Hasan
Hasan bey verdiğiniz bilgilere teşekkür ederim,kurum konusunu bende bilmiyordum demekki arada bir tam kapasite çalıştırmam gerekecek,o zamanda sauna gibi olur ama olsun