Ne kadar dikkat etsem de yine aynı hatayı yapıyorum. Kendimden yola ciktiğımdan yukarıdaki tespitte Türkiye'deki kamping sayı ve kalitesini atlamış olmalıyım.
* Tuvalet kasetinin boşaltılma ödevi, erkeklerin “Y” kromozomuna işli bulunduğundan, maalesef yapacak başka bir şey yok. En azından hanımların genetik argümanı aslında haklı olarak bu yönde.
“Kader işte” deyip geçmek lazım..
Ayrıca, benden tuhaf bir kriter ama kasetin kokusu artık vız gelip tırıs geçiyorsa, karavancı oldunuz demektir..
* Yunanistan önerisini yerinde bulmanıza sevindim. Haziran’ın ikinci haftasından Temmuz’un üçüncü haftasına kadar kalite kampingler 30€ ya yaklaşsalar da yeterli kalitedeki belediye kampingleri 20€ nun az üzerinde bulunabilmekte. Yan mevsimlerde ise en iyileri bile 18-22€ civarında.
ACSI kartınızın olması bu mevsimler için avantaj.
Aklıma gelmişken yazayım. Geçen hafta aldığım bir aylık WIND prepaid “sınırsız” sim internet kartının hediyesi 21 €.
Deniz mahsüllerinin tadı için ise yeni bir başlık açmak lazım..
Diğer ilgisini çekenler için ilave edeyim. Yunanistan’da da Türkiye’deki gibi çekme karavanla kamping dışı konaklamak asla mümkün değil !
Motokaravanlar ise abartmadıkca yer ve mevsimine göre hep tolere edilmekte.
Konu Helena olunca yine başlıktan saptık..