Ynt: Karavancılarımızın Erdek Buluşması; 19-23 Nisan 2013
Arkadaşlar, 23 Nisan izi için, bayrağımızın çekilmesi gerekiyordu, direk ince o andaki işlem yapacak birey içinde yaşça küçük olan bendim, bayrağımızı dalgalandırma işlemi hürmeten bana düştü.
Beğenilerinize teşekkür ederim.
Bu arada Dombay'da bu mevsimde kamp yapılabilirmi, çalışmamız: orada elektrik yok, soğuk çok, birde kuzular fiyatlı, katılımcı sayısına göre araştırma devam ediyor.
4 Yıldır yaz kış Karavancılık yapmaktayız Erdek buluşmasında.Çok değerli Karavancı arkadaşlarla tanıştık.dostluklar edindik GERCEKTEN KARAVANCILIK BUYMUŞ.
Erdek karavan buluşmamız, Erdek Truzim Gazetesi web sitesinde görüntül ve haber olarak yayınlandı. Yerel basın tarafından yoğun ilgi ile takip edilen kampımızın görüntü linki altta.
Değerli dostlar Erdek kampımızı bitirdik buraya katılan bütün dostlara çok teşekkür ediyorum.Ve kamp zamanının çok güzel anılarla bittiğini ve böyle bir etkinliği bize sağlayan Bursa kamp Karavan derneğe nede çok teşekkür ederim..İnşallah seneye daha çok katılımla sizleri Erdek te ağırlamaktan cak menun olacağımı burdan belirt mek isterim.Erdekten çıkarak 4 karavan birlikte trilye yeye geldik ve akşam üzeride ulubatlı Hasanın torunu İlhan abimiz bize katıldılar ve pazar günüde bir kaç karavan katılmıyla pazartesine kadar burdayız..Erdekten çıkarken en güzel geçiş Zeki Erkalın karavanı ve arkasındaki aracı smart tı