Ynt: Karavancılarımızın Erdek Buluşması; 19-23 Nisan 2013
Araniza yeni katilan karavancilar Güner&Aytül hepinize iyi eglenceler diler.Eger yaz tatilinde Türkiye ye gelebilirsek herhangi bu sekildeki kamplarin birinde bulusmak sizlerle tanismak en büyük arzumuz bu arada bizleride fazla kiskandirmayin
AVCI_77' Alıntı:
Karavancı abilerim hepiniz hoş geldiniz iyi tatiller dilerim bordo ve gri karavandaki abilerim gece tansaş marketin önünde kalmadıkları için şanslılar çünki iş makinaları sabah erkenden orda çalışmaya başlamışlardı
Dere' Alıntı:
Araniza yeni katilan karavancilar Güner&Aytül hepinize iyi eglenceler diler.Eger yaz tatilinde Türkiye ye gelebilirsek herhangi bu sekildeki kamplarin birinde bulusmak sizlerle tanismak en büyük arzumuz bu arada bizleride fazla kiskandirmayin
İlhan abi gecen hafta telefonu değiştirmek zorunda kaldım sizin numarada önceki telefonun hafızasında olmasından dolayı birden tanıyamadım cok özür dilerim bir,de o ne fasıl dı maşallah.Valla kıskandım hemşerim Ahmet abi ile,de yüz yüze tanışmak cok isterdik artık başka kamplara.
Abi öncelikle Ayhan abinin affına sığınıyorum.
Sanırım sevinç mesajları böyle oluyormuş,Abi gecen hafta izmir,de bi araç buldum aldım sizlerin sayesinde bu günlere geldik yine sizlerin sayesinde bir şeyler cıkarmaya calışacam bakalım abi iyiki varsınız.
Tüm katılımcılara sonsuz sevgi ve saygılarımızla,Tunay,Tugay