KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Teşekkürler Ayhan abi kesin bir gün bir yerlerde karşılaşacaz.
İlhan abi ayhan abinin ayarladığı teknedeki balık,lar kendi olmadan oltasına takılan Mustafa Yetim beyin balıklarımı yoksa şansız Ahmet abinin oltasından kacan balıklar olmasın
Teşekkürler Ayhan abi kesin bir gün bir yerlerde karşılaşacaz.
İlhan abi ayhan abinin ayarladığı teknedeki balık,lar kendi olmadan oltasına takılan Mustafa Yetim beyin balıklarımı yoksa şansız Ahmet abinin oltasından kacan balıklar olmasın
Ynt: Karavancılarımızın Erdek Buluşması; 19-23 Nisan 2013
İlhan Bey, katılmayı çok isterdik, Istanbul'dan gelmeye kısıtlı zamandan ötürü cesaret edemedik. İnşallah karavanlandığımızda daha kolay hareket edebileceğiz. Sizlere iyi eğlenceler. Selamlar
Yeni bir üye olarak, katılanlara iyi eğlenceler diliyorum,inşallah kısa zamanda sizlerle tanışarak siz doğa sever arkadaşlara birlikte olma onuruna nail oluruz..
Karavancı abilerim hepiniz hoş geldiniz iyi tatiller dilerim bordo ve gri karavandaki abilerim gece tansaş marketin önünde kalmadıkları için şanslılar çünki iş makinaları sabah erkenden orda çalışmaya başlamışlardı