Karavancılara Orjinal Port Bagaj

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,426

evedilaz

cj hayatdır
Yer
büyükçekmece / ist
aracım için bir arkadaşımdan aldıgım kabin portbagaj ürün yurtdışından gelmişdir ama tr çok sevmiş oturum almış kalmışdır :smiley:
cj 6 aracıma monte etmek istemişdim ama görsel olarak bıraz kaba durduguna karar verdim
karavancı ark işine yarayacagını sanmaktayım kilit ve amörtisör sistemi vardır istenilen renkde boyanılıp saglıklı birşekilde kullanılır
aracına yakışmış derseniz botatıp kullanabilirimde yorum larınızı beklerim
fiyatını inanın bilmiyorum hertürlü teklife açıgım
IMG_2953.jpg
IMG_2955.jpg
IMG_2954.jpg

Etiketler
Ynt: Karavancılara Orjinal Port Bagaj

uç tarafı önden cıkmamış olsa ve boyansa yakışır sanırım ama kısaltma imkanı olmaz.en iyisi satın biraz kısasını alın derim ben acizane olarak.

araca montajdan vazgeçilmişdir
bagajın 2 3 noktası çatlamış ve içeriden fiber takviyesi yapılmışdır şu an sadece boyaya ihtiyacı vardır kırık çıkıgı yoktur
kilit sistemi çalışır vaziyettedir , dikey olarak arkadan öne açılmakdadır içine iri kıyım 1 kişi rahatlıkla yatabilir hatta üst üste koyarsak iri kıyım 2 kişi alır:smiley: okadar geniş iç hacmi var yani:smiley:
ben fiyatını bilmiyorum marketlerdeki modelleri uçuk rakamlar . para herşey deyil inanın ihtiyacı olan bi arkadaşımızın işi görülsün
tekliflerinize açıgım açık bir por bagaj purojem var onu karşılasın yeter :smiley:

bir bilsem fiyatını amaç bu port bagajı satıp zengin olmak deyil ihtiyacı olan bi ark işi görülsün daha öncede yarıçag 4 lastigimi fiyat yazmadan ilan verdim sonra hiç tanımadıgım bi arkadaşa bedelsiz verdim vah vah yaptı arkadaşlarımız
yoksa koca parça heba olup gidecek hertürlü takas tukasda olur

evedilaz' Alıntı:
bir bilsem fiyatını amaç bu port bagajı satıp zengin olmak deyil ihtiyacı olan bi ark işi görülsün daha öncede yarıçag 4 lastigimi fiyat yazmadan ilan verdim sonra hiç tanımadıgım bi arkadaşa bedelsiz verdim vah vah yaptı arkadaşlarımız
yoksa koca parça heba olup gidecek hertürlü takas tukasda olur

Bu büyüklükteki roofbox bulmak zor valla. biraz uğraş ile tavan çadırına bile dönüştürülebilir. 300 400tl gibi bir rakam uygun olabilir...

300 400 demissin koray kardeşim ben netten baktım adamlar nerdeyse araba parası isteyecek :smiley: haklısın
300 verelim ozaman

evet arkadaşlar koray arkadaşımızın belirledigi fiyattan satılık 300 lira ihtiyacı olana kaçırılmayacak bi ürün
van araca çok şık oturacagına inanmaktayım
takas tukas tekliflerine eçıgım neden derseniz acil bu mazemeyi garajımdan çıkarmam gerek yer yokkkkkkk ben zor geziyom:smiley:

ordan oraya taşımakdan sıkıldım zarar görmeye başladı aracıma saten açık tavan sepeti yaptık

htiyacı olan biark dahada uyguna verebilirim kaçırmayın derim

Deniz bey çadır olarak nasıl kullanılır fikir verirseniz bende böyle bişey arıyordum açıkçası.Ayrıca daha detaylı fotolar varmı elinizde(yan-iç gibi)bide ölçüler tam olarak neydi?

serdar by ölçülerini inanın almadım tahmini bi ölçü derseniz 100 cm fazla eni vardır boyu ise 200 den fazladır

tavan çadırı olur ama tekkişilik geniş bir tavan çadırı olur
normalde zaten arkadan öne açılmakda amörtısörleri var ii bi çadırcı içine açık haliyle bi kaplama yaparsa kapanınca içine katlanacak ve çok kullanışlı olacaktır
ben öyle düşünüyodum sonanda caydım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.