yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Karavancılar olarak hizmet aldığımız kampların tüketicisiyiz ancak kampların istedikleri fiyatlar fahiş fiyatlar. Ben de her yıl kendime bir limit belirleyip o limiti aşan yerlerde kalmıyorum. Eğer birlikte bir limit belirleyebilirsek hizmet üretenler de fiyatlarını belirlerken bizi dikkate almak durumunda kalabilirler. Bu durumun karavancılar ve kampçılar lehine olumlu sonuçları olabilir.
Derneklerimizin en önemli sorunu kimin tarafında olduklarının belli olmaması(ydı) bence hala daha da öyleler... Zamanla sadece kampçıları ve karavancıları temsil eden ve savunan dernekler türetebiliriz belki de... Bence kampçıları temsil eden kurumların her yıl kamp fiyatının rayicinin ne olacağını açıklamasına ihtiyaç var. Ama bütün bunları bizler de yapabiliriz.
Eğer kamp yapacağımız en yüksek bedelleri açıklarsak bir şekilde daha yaşanabilir bir kampçılık için olumlu bir şeyler yapabiliriz gibime geliyor.
Benim bir kampa ödeyeceğim en fazla ücret bu sene için 100TL.
Derneklerimizin en önemli sorunu kimin tarafında olduklarının belli olmaması(ydı) bence hala daha da öyleler... Zamanla sadece kampçıları ve karavancıları temsil eden ve savunan dernekler türetebiliriz belki de... Bence kampçıları temsil eden kurumların her yıl kamp fiyatının rayicinin ne olacağını açıklamasına ihtiyaç var. Ama bütün bunları bizler de yapabiliriz.
Eğer kamp yapacağımız en yüksek bedelleri açıklarsak bir şekilde daha yaşanabilir bir kampçılık için olumlu bir şeyler yapabiliriz gibime geliyor.
Benim bir kampa ödeyeceğim en fazla ücret bu sene için 100TL.