Karavan Üzeri Branda

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tyana Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 696

Tyana

Ana Kamp
Mesajlar
37
Tepkime Puanı
8
Yaş
38
Merhaba, karavanı pek kullanmadığım kış aylarında yoğun kar yada yağmur sonrası olası sızdırmalara karşı karavanımın üzerine branda yaptırmayı düşünüyorum. Bir çadırcıdan güneş panellerinin üzeri şeffaf malzeme olacak şekilde karavanın tavanını kaplayacak şekilde bir branda için teklif aldım. orta - iyi kalite malzeme olursa 1600 TL, ekonomik kalite birşey istersem de 1000 TL ye yapabileceğini söyledi. Aranızda böyle birşey alan ya da yaptıran var mı? Fikir ve önerilerinizi alabilirim.
 
Son düzenleme:



Merhaba ben 2019 yılından bu yana karavanımda branda kullanıyorum sızdırma sorun olacağını düşünmüyorum fakat zamanla yağmur dış etkenler kuş pislikleri yosunlaşmalar derken hem temizliği zor oluyor hemde boşu boşuna yağmur, kar ve dış etmenler maruz kalıyor bende bir çadırcıda yaptırmıştım ön ve arka tarafını yarım fermuarlı yaptırdım kapıyada fermuar koydurdum ki üzeri kapalıyken içerisine ve ön tüplüğe ulaşabileyim fakat benimki tam boy olduğu için bazen özellikle rüzgar varsa karavanın üzerini örtmek biraz zor olabiliyor sonuçta bahar gelip brandayı çıkarttığım zaman tertemiz şekilde duruyor buluyorum ben kesinlikle tavsiye ederim

Infinix X6833B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 




Güzel olmuş hediye paketi gibi ben sadece tavanı kapatacak şekilde birşey yaptıracağım.
 



Merhabalar,
Bahsettiğiniz üst brandayı yaptırdınız mı? Ben de aynı şekilde düşünüyorum da. Panellerin üzeri şeffaf olsun ve üstten kep gibi giydirip lastiklerle bağlamayı. Yaptırdıysanız fotoğraf paylaşırsanız sevinirim.
Selamlar.
 

Merhaba, henüz fırsat bulamadım ama yaptırdığım zaman paylaşırım mutlaka. Görüştüğüm brandacı tam ölçülerini verip fotoğrafını da çekerseniz şapka gibi tam oturur bir branda yaparım demişti. Benim karavan üst yanlardan bombeli olduğu olduğu için tam bir ölçü alamadım maalesef.