Karavan Şenliği için Yer Keşif Çalışmaları; İznik Yenisölöz ön Keşif Gezisi 2 - 3 Nisan 2011

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,053
Ynt: Karavan Şenliği için Yer Keşif Çalışmaları; İznik Yenisölöz ön Keşif Gezisi 2 - 3 Nisan 2011

Arkadaşlar daha önce gitmediğimiz bir yer olduğundan keşif yapmamızı engeller düşüncesiyle keşif gezimizi önümüzde ki hafta sonuna erteledik.Umarım önümüzde ki hafta istediğimiz gibi,en yüksek noktaya kadar çıkmamıza izin verecek bir hava ile karşılaşırız.

Not:Levent hocam size özelden mesaj attım ve tlf la aradım ama ulaşamadım.Bir şekilde bu bilgileri okuduğunuzu belirtirseniz seviniriz.

Etiketler
Ynt: Karavan Şenliği için Yer Keşif Çalışmaları; İznik Yenisölöz ön Keşif Gezisi 2 - 3 Nisan 2011

Geçelerde Adapazarindan geçerken Poyrazlara uğramadan yapamadım. Bizim her zaman kaldığımız girişin hemen yanındaki alana 3 tane çardak koymuşlar,alanı küçültmüşler ama tam orta alandaki genişiliğin etrafını çeviriyorlardı. Yani demem o ki bu Poyrazları herkesin görmesi lazım. Sadece biz görünce haksızlık oluyor . ( Bülent yazdırmadı bu yazıyı )

tamam arkadaşlar haftaya gideriz
poyrazları görmeyenlerden biride benim

Poyrazlar bana da nasip olmadı daha.

Benim Poyrazlar a methiye düzmeme gerek yok kendimi bildim bileli giderim,hala da giderim belki çok anım var diye de olabilir.Çoğunda aynı köşelere gittiğim halde aynıdır benim için.
Teoman da gizli poyrazlar fanatiği olmuş bu arada Araçta ısıtıcı işini sonraya bıraktığım için sabah kahvaltılarına gidemedim hala(eşimden dolayı) yoksa seninle bol bol karşılaşırdık Teoman.

buralpdi' Alıntı:
tamam arkadaşlar haftaya gideriz
poyrazları görmeyenlerden biride benim
Ondan sonraki hafta olursa ben gelirim Poyrazlara.

takip