Karavan olmaya hazır 2004 model 20000 km de ÇOK TEMİZ DUCATO araç satılıktır.Araç bu yıl 5 yaşını doldurduğu için karavan proje ve tadilatı açısından maddi engeli yoktur.Aracın iç dizaynı alıcı tarafından yapılarak projeye bağlandığında ve presedürler tamamlandığında karavan olmasında bir engel yoktur.Araç şu anda 9+1 minibüs statüsünde olup karavan projesi için tavan yükseltilip alkoven yapılmış araçta 4 kişilik geniş bir yatak kapasitesi yeri oluşmuştur.Ayrına buzdolabı ve mutfak havalandırma elektrik ve su giriş yerleri hazırdır.İÇTE OTURMA GRUBU İÇİN AÇELİK KONSTRÜKSİYON İSKELET ALKOVEMN MERDİVEİ YAPILMIŞ VE GİZLİ HAZNEDE YEDEK AKÜ YERİ ARACUN ALTINA GÖMÜLMÜŞTÜR.Araç yalnız iç kaplama ve dizaynı zevke göre yapıldığında ve tescil edildiğinde güzel bir karavan olacak kapasitededir.Yeni bi ve daha büyük araç yapacağım için(6 kişilik) aracı satıyorum.YOKSA ÇOK MÜKEMMEL DİRİ VE TEMİZ İLK EL ARAÇTIR.boya motor kaporta sıfır ayarındadır.Fiyatı bir süre için 27.500 tl den 25.000 tlye çektim.Bana maliyeti bundan çok yüksektir.Pazarlık payı yoktur ve takas olmaz.Ayriyeten 3.25 boyutunda ve 2009 model çok yeni SALY MARKA 74o kg ağırlığında çekme karavan da ayrıca satılıktır.Onun da fiyatı 8000 tl dir.TAKAS YOKTUR.Çekme karavanda ödeme kolaylığı olarak karavan tutarının yarısı peşin diğer yarısı 10 yada 12 aya kadar kredi kartı aracılığla taksitlendirilebilir. Tel:0506 535 91 59