Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belki birilerinin isine yarar. Nerede satildigini bilmiyorum. Facebookta Vw T3 Turk formunda bir arkadas paylasmis. Yapilabilir mi bilmiyorum. Ama iki cocuklu aileler icin kucuk karavanda cok ideal.
bu modeli bi kaç sene önce İstanbul'da Masko'da görmüştüm. o zaman için fiyatı 1.250 tl idi. çok hoş bi modeldi. satıcı önce fiyatı söyledi içimden "yuh" dedim ama daha sonra açıp ranza olunca ağzım açık kalmıştı. üst taraf 1 yetişkin için çok rahat ancak alt tarafta sırt kısmı açılmadığı için biraz sıkıntı olabilir. ancak eğer sağa sola dönmez ve fazla kalıplı değilseniz rahat edersiniz. neresinden baksan alt katında 50 cm'lik genişlik vardı.
Fikir alinip uyarlama yapilabilir fakat bunu alip direk bir karavan yada kampervana koymak imkansiz cunku genelde eni en genis aracta bile en 180cm max. ile sinirli. Bu tip bir koltuk 200cm asagi olmaz.