Karavan için Ranzalı Yatağa Dönüşen Koltuk

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,236

insel

Zirve
Belki birilerinin isine yarar. Nerede satildigini bilmiyorum. Facebookta Vw T3 Turk formunda bir arkadas paylasmis. Yapilabilir mi bilmiyorum. Ama iki cocuklu aileler icin kucuk karavanda cok ideal.

karavan icin koltuk.jpg

Etiketler
bu modeli bi kaç sene önce İstanbul'da Masko'da görmüştüm. o zaman için fiyatı 1.250 tl idi. çok hoş bi modeldi. satıcı önce fiyatı söyledi içimden "yuh" dedim ama daha sonra açıp ranza olunca ağzım açık kalmıştı. üst taraf 1 yetişkin için çok rahat ancak alt tarafta sırt kısmı açılmadığı için biraz sıkıntı olabilir. ancak eğer sağa sola dönmez ve fazla kalıplı değilseniz rahat edersiniz. neresinden baksan alt katında 50 cm'lik genişlik vardı.

Ynt: Karavan için Ranzalı Yatağa Dönüşen Koltuk

Gayet pratik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ynt: Karavan İçin Ranzalı Yatağa Dönüşen Koltuk

Fikir alinip uyarlama yapilabilir fakat bunu alip direk bir karavan yada kampervana koymak imkansiz cunku genelde eni en genis aracta bile en 180cm max. ile sinirli. Bu tip bir koltuk 200cm asagi olmaz.

https://www.youtube.com/watch?v=pZ5IwVMgBok

Sanki iş görür gibi.

Dedigim gibi bir insanin yatacagi boydaysa 180cm den fazladir. Buda herhangi bir panelvan'a koyma ihtimalinizi sifira indirir.

Eriskinin sigmasi zor,cocuklu aileler düşünebilir. Sadece alternatif tabi.

selcuk

Özel ölçülerde sadece çocukların yatması için yaptırılıp kullanılabilir

bu da benim kendi karavanım için yaptığım koltuk en: 125 boy :183

koltuk (1).jpg

koltuk (2).jpg

koltuk (3).jpg

koltuk (4).jpg

koltuk (5).jpg

Cok güzel, video yayınlama imkanınız var mi acaba,

selcuk

Gercekte guzel gozukuyor. Video'yu bekliyoruz. Ozellikle calisma mekanizmasini merak ettim.

melihbozkurt' Alıntı:
Gercekte guzel gozukuyor. Video'yu bekliyoruz. Ozellikle calisma mekanizmasini merak ettim.
Teşekkür ederim kollarınarulman koyup cıvata ile kasaya monte ettim
bu da videosu https://www.facebook.com/video.php?v=10153028988290999

bu da yatak mekanizması
https://www.facebook.com/video.php?v=10153028982785999&set=vb.719090998&type=3&theater

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR