Merhaba Öncelikle ilk mesajım 1 haftadır takip etmekteyim forumu bu ilanın orjinali bu attığım sitede var. Bende mesaj attım çok şaşırdım fiyatı görüp almaya heveslencektim ki şu aralar çok araştırdığımdan foto bana tanıdık geldi sonuç ortada.
Merhaba Öncelikle ilk mesajım 1 haftadır takip etmekteyim forumu bu ilanın orjinali bu attığım sitede var. Bende mesaj attım çok şaşırdım fiyatı görüp almaya heveslencektim ki şu aralar çok araştırdığımdan foto bana tanıdık geldi sonuç ortada.
Bu ilan günü birlik üye olup, ilan yayınlamış bir insan değil.
Siteye 2008 den beri üye.
Ayrıca karavanda ve çeken araç üzerinde İstanbul plakası var, yani yabancı siteden alınma resimler yok.
Son olarak da önceki dolandırıcının ilanı ile bu ilanın alakasını nasıl kurdunuz, ilgisi yok.
Siz konuyu karıştırmışsınız.
Bu arkadaş faaliyeti olan bir arkadaş.
Dolandırıcılıkla alakası yok.
Bu ilan günü birlik üye olup, ilan yayınlamış bir insan değil.
Siteye 2008 den beri üye.
Ayrıca karavanda ve çeken araç üzerinde İstanbul plakası var, yani yabancı siteden alınma resimler yok.
Son olarak da önceki dolandırıcının ilanı ile bu ilanın alakasını nasıl kurdunuz, ilgisi yok.
Siz konuyu karıştırmışsınız.
Bu arkadaş faaliyeti olan bir arkadaş.
Dolandırıcılıkla alakası yok.
hocam ben nerdeyse hergun cekme karavanlara bakıyorum sadece dıkkatımı cektı bu ılan gıttı yerıne bu ılan gelınce suphelendım bu ınsana ben dolandırıcı vs demedım bızde bır karavan sahıbı olmak ıstıyoruz ıster ıstemez soruyoruz!
Serkan bey bildiğim kadarıyla gezenbilir üyesi, arayıp teyid etmek lazım, ayrica o karavana 24 bine biraz zor müşteri bulur,bence bu dolandırıcılık ilanı değil
SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaşlar...karavan bana ait tir....bu sahte ilanla hiç bir ilgisi yoktur..resimlerini yeniledim..fiyatı da makul seviyeye çektim....21.750 TL ..Çünkü satmak için fiyat verdim.....Ay sonuna kadar satılmazsa ilanı çekeceğim binmeye devam
Fiyat yine yüksek Murat beyin de dediği gibi 10900 euroya adria daha mantıklı 15 yaşında bir karavan 21 bin tl 0 adria 30 bin tl bizim ülkemizde karavan fiyatları böyle oldukça alıcı bulmak o kadar zorlaşır. Yinede herkes kendi ürününe istediği fiyatı belirler , bu benim fikrim Saygılarımla..
Fiyat yine yüksek Murat beyin de dediği gibi 10900 euroya adria daha mantıklı 15 yaşında bir karavan 21 bin tl 0 adria 30 bin tl bizim ülkemizde karavan fiyatları böyle oldukça alıcı bulmak o kadar zorlaşır. Yinede herkes kendi ürününe istediği fiyatı belirler , bu benim fikrim Saygılarımla..
Arkadaşlar ben kendimi sadece satıcı olarak görmüyorum....Sonuç itibariyle karavancıyım ve bunu satsamda tekrardan ileride karavan sahibi olacağım..bu benim 7 ci karavanım...... Eğer bir karşılaştırma yapılacaksa Hobby marka 380 sıfır bir karavanın fiyatına bakılır.ve durumuna göre bu karavana fiyat biçilir...ki Adria karavan bile 40 binin üzerinde bir fiyata çıkarken ben yarı fiyatına karavanımı satıyorum...Tabi ki az veya çok diye yorum yapabilirsiniz.....Ama böyle bir karavanın değeri ki sezonda çok daha fazla eder....ki sadece öndeki bisiklet taşıyıcının sıfır fiyatı 350 € ......Ya nasip eğer satılmazsa sıkıntı yok binmeye devam ....... çünkü ben onu çok seviyorum
Pazarlık yapınca adria da biraz indirim oluyor ve kdv yi almıyorlar, yani 34 bine verirler,herkes 2.el karavanina istediği fiyatı belirleyebilir, tabiki satıcı en iyi fiyata satmak ister,müşteri bulduktan sonra bize söz düşmez, benim naçizane fikrim bu karavan 15 bine gider
SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi