Karavan Dışına Görsel Giydirme Hakkında Yardım!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ermus35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,700

ermus35

Kamp II
Yer
izmir\ tire
iyi günler. çekme karavanımın dışına görsel olarak bir şeyler yapmak istiyorum. kamp, karavan ve doğa hayatına uygun bir şeyler arıyorum. fakat internetten çok da verimli bir şeyler bulamadım. nerelere bakmam gerekir, veya bir program vasıtasıyla falan mı yapılır? yardımcı olabilecek var mı acaba. teşekkürler.

Etiketler
Aynı şeyi ben de istiyorum.Millet tenteyi görünce köfteci arabası sanıp tezgahı açmamı bekliyor:smiley:
IMG_20180208_142811.jpg

Reklamcıların yaptığını biliyorum bir iki yerle de görüştüm. Fiyat aldım fakat bana uygulayabilecegim görselin kendisi lazım. Reklamcılar resmi getir veya internetten seçip bulalım yapalım diyor. Rastgele bir manzara resmi seçip yapmak istemiyorum.
Ben uygun görseli, dizaynını kendim seçip karavan üzerinde planlayıp onu yaptırmak istiyorum. Yurtdışı sitelerde sticker tarzı yapıştırmalar var fakat ben kendi dilimize ve kültürümüze de uygun bir şeyler arıyorum.
Cevaplarınız için teşekkürler.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

güzel espiriydi. :yum:

araç dış giydirme işi yapan reklam firmaları var. İstediğiniz resimi folyo baskısı yapıp araça giydirme yapıyorlar.
Google amca,bu işi hangi firmaların yaptığını zaten biliyor.
Maalesef espri değildi:smiley:.Afyon kaplıcalarında başıma geldi.Ben giydirme işi yapan firma sıkıntısı çekmiyorum,ne giydiricem o konuda karar veremiyorum.

Aslında tente önemli bir karavan emaresidir. Yalnız sizin karavanda ilk dikkatimi çeken pencereler oldu. Pencerelere renkli güzel bir şeyler yapıştırabilirsiniz. Dün karavanda paslı yerleri temizledim ve boyadım. Güzel görünmeyen yerlere renkli resimler yapıstırdım.:smiley: Aracın görünüşü birden değişti.
Aşağıdaki linkte yüzlerde örnekler var. Bazıları size bir fikir verebilir..
wohnmobil aufkleber - Google'da Ara:

Aslında tente önemli bir karavan emaresidir. Yalnız sizin karavanda ilk dikkatimi çeken pencereler oldu. Pencerelere renkli güzel bir şeyler yapıştırabilirsiniz. Dün karavanda paslı yerleri temizledim ve boyadım. Güzel görünmeyen yerlere renkli resimler yapıstırdım. Aracın görünüşü birden değişti.
Aşağıdaki linkte yüzlerde örnekler var. Aralarında hoşunuza giden olabilir.
wohnmobil aufkleber - Google'da Ara:
Evet sanırım işe camlardan başlamak lazım.Benim bile gördükçe içim daralıyoro_O

Arkadaşlar görsel arıyorsanız Stok Fotoğraflar, Telifsiz Görseller ve Vektörler | Shutterstock sitesinden alabilirsiniz. Bu sitede yüzelli milyon görsel var. Mutlaka biri hoşunuza gidecektir. Arama bölümüne ne görseli istiyorsanız çiçek, böcek, karavan yazın yüzlerce alternatif gelecektir. Arama yaptıktan sonra gelen seçeneklerin üzerindeki görsel türünden vektörel yada illusrasyon seçerseniz fotoğraflar değilde sanatçılar tarafından çizilmiş şeyler gelecektir. Bir görseli beğenince onun numarasını not edin. Tekrar arattığınızda numara ile kolay ulaşabilirsiniz. Site türkçe destekler.
Birşey beğenince onun kendinizde satın alabilirsiniz en küçük paket 5 görsel 49-USD gibidir. Tüm reklamcıların kurumsal abonelikleri vardır (öreneğin 300 görsel indirme hakkı alıyorsunuz bir görsel 3-4 USD falan geliyor) size istediğiniz görseli alır basarlar.
Taksicilerin kullandığı gibi folyoya baskı yaptırıp kaplayabileceğiniz gibi, bir etiket gibi istediğiniz görseli basıp kenarlarını kesen makinalarda var. Örneğin bir leylek bastırıp kenarlarından kestirip yapıştırtabilirsiniz, yada bir kervan. Yani seçenek çok. Malzeme ve baskılar güneşe dayanıklıdır. Profesyonellerce uygulanmalıdır, sökmek istediğnizdede profesyoneller tarafından aracınıza zarar vermeden sökülmelidir.
Aklınıza takılan şeyleri sorabilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR