Karavan Almayı Düşünüyorum Acil Yardım Arkadaşlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gairdneri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,385

gairdneri

HAYALLER ÖLMEZ.
Yer
KOCAELİ
arkadaşlar
97 model iveco 13 m3 120 binde
içi ankara karavan tarafından tasarımı yapılmış
daha sıfır kullanılmamış
ÖZELLİKLER:

1- 12 - 220 ELEKTRİK TESİSATI

2- SICAK SOĞUK SU TESİSATI

3- GAZ TESİSATI

4- ISI VE SES İZALASYONU

5- 1000 WAT İNVERTER

6- 105 AH JEL AKÜ

7- 20 LİTRE BUZDOLABI

8- İTHAL EVYE OCAK

9- MAJERATÖRLÜ TUVALET BANYO

10- 2 ADET PİS SU, 1 ADET TEMİZ SU DEPOSU

11- JABSKAO 12 WAT BASINÇLI HİDROFOR

12- HERMATİK ŞOHBEN

alınabilirmi.alınırsa kaça alınır.araç iveco ne gibi sıkıntıları olur.özellikle iveco kullanan arakadaşlar neye dikkat etmem lazım.yakıt sarfiyatı nedir

Etiketler
Ynt: Karavan Almayı Düşünüyorum Acil Yardım Arkadaşlar

Merhaba,
Aradan zaman geçmiş, bu karavanı aldınız mı, almadınız mı pek belli değil. Aldıysanız hayırlı olsun.
Ancak almadıysanız ve gerçekten yardım da bekliyorsanız, yardımcı olmak için verdiğiniz bilgiler çok eksik.
- Öncelikle karavanı neden hangi tip gezi için almak istiyorsunuz, kısa, uzun ?
- Kaç kişi olacaksınız, bu karavanda bu kişilere yer durumu uygun mu ?
- Resimleri yok mu bu karavanın?
Daha bir çok soru çıkartılabilir konu karavan olunca ama,
en önemlisi; Fiyatı ne?

Şayet tecrübeniz yeterli değilse, öncelikle sitede yer alan konuları mutlaka çok araştırın. Sonra karavan bakın derim.
Kolay gelsin, gönlünüzce olsun...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR