bulent kocoglu
Kamp III
Arkadaşlar,
Bu forum sayfalarında, özellikle Alkovenli veya Semiintegral denilen karavanların dönüşüm projelerinde yönetmelik değişiklikleri olduğunu okumuş olmalısınız.
Bu konu değişik başlıklarda açıklandığı için toparlamak istedim.
Eğer bu tip bir karavan almak istiyorsanız mutlaka Onaylı Projeyi inceleyiniz.
Almayı düşündüğünüz aracın , ana kasası imalatı 2009 yılı öncesi , arkaya yapılan karavan 2009 sonrası ise , bunu mutlaka yapın.
Bu yasağı veya yönetmeliği delmek için bazı uyanıkların izlediği yol şu;
- Önce panelvan düşük model bir araç alınıyor,
- Araç içi basit malzemelerle karavan yapılıyor,
- Araç projesi çizdiriliyor, Motokaravan olarak TUV den geçiriliyor ve ruhsat çıkartılıyor,
-Sonra , araç tekrar atölyeye geliyor, içine yapılan göstermelik mobilya ahşap sökülüyor. -Bir sonrakinde kullanılmak üzere-
-Aracın arka paneli kesiliyor, arkasına alkovenli veya semiintegral kasa konuluyor
Sonra 120-130bin tllerden satışa çıkıyor.
Şimdi , görünen kısım bu,
Ancak,
Devlet bir süre sonra - ki sanırım bu süre çok yakın olacak-
ilk TUV muayenesine gittiğinde , ya TUV onaylı projeyi sistemine yükleyecek veya getir bakalım projenin diyecek.
Tabii proje panelvana göre yapılmış ama önlerine gelen araç başka.
İşte o zaman dananın kuyruğu kopacak.
Ben , şu anda malum sitede bu şekilde satışa sunulan birkaç araç biliyorum. Bunların plakaları bile bende mevcut
Bu işten hem karavanın sahibi -veya sahipleri, karavana onay verenler, üretenler zarar görecek.
Saygılarımla
Bu forum sayfalarında, özellikle Alkovenli veya Semiintegral denilen karavanların dönüşüm projelerinde yönetmelik değişiklikleri olduğunu okumuş olmalısınız.
Bu konu değişik başlıklarda açıklandığı için toparlamak istedim.
Eğer bu tip bir karavan almak istiyorsanız mutlaka Onaylı Projeyi inceleyiniz.
Almayı düşündüğünüz aracın , ana kasası imalatı 2009 yılı öncesi , arkaya yapılan karavan 2009 sonrası ise , bunu mutlaka yapın.
Bu yasağı veya yönetmeliği delmek için bazı uyanıkların izlediği yol şu;
- Önce panelvan düşük model bir araç alınıyor,
- Araç içi basit malzemelerle karavan yapılıyor,
- Araç projesi çizdiriliyor, Motokaravan olarak TUV den geçiriliyor ve ruhsat çıkartılıyor,
-Sonra , araç tekrar atölyeye geliyor, içine yapılan göstermelik mobilya ahşap sökülüyor. -Bir sonrakinde kullanılmak üzere-
-Aracın arka paneli kesiliyor, arkasına alkovenli veya semiintegral kasa konuluyor
Sonra 120-130bin tllerden satışa çıkıyor.
Şimdi , görünen kısım bu,
Ancak,
Devlet bir süre sonra - ki sanırım bu süre çok yakın olacak-
ilk TUV muayenesine gittiğinde , ya TUV onaylı projeyi sistemine yükleyecek veya getir bakalım projenin diyecek.
Tabii proje panelvana göre yapılmış ama önlerine gelen araç başka.
İşte o zaman dananın kuyruğu kopacak.
Ben , şu anda malum sitede bu şekilde satışa sunulan birkaç araç biliyorum. Bunların plakaları bile bende mevcut
Bu işten hem karavanın sahibi -veya sahipleri, karavana onay verenler, üretenler zarar görecek.
Saygılarımla