Karamürsel - Gölcük Keşif Gezisi (20 Temmuz 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,711

duman

Kamp III
Yer
gölcük
Sevgili arkadaşlar,
uzun süredir değişik bir coğrafyada gezi yapmadığımdan mevcut parkur ve resim paylaşımına girmemiştim.Bugün 20.07.2008 pazar günü nasıl olduysa erken kalkıp körfezi dolaşarak Karamürsel'e eşimle beraber yola çıktım.Karamürselde türbeyi yaklaşık 200 mt geçince İznik yoluna küheylanı gazladım.önce Karaahmetli sırasıyla Yalakdere-Çamdibi-Fulacık-Tahtalı-Senaiye-Sofular-Lütfiye-Selimiye-İhsaniye-Gölcük yolunu yapıp inanılmaz keyif aldık.manzara ve yol muhteşemdi.deniz,göl,ekili alan ki çilek,armut,şeftali yeme şansımızda oldu sorunsuzdu.Yol bilgisi olarak bu mevsim için her aracın aynı parkuru bitirebileceğini ama konvoy olan bir jeep ekibinin iznik gölüne karşı kuracağı kampta araçlarının yaklaşma ve uzaklaşma açılarını tırmanma ve inme kabiliyetlerini ölçebilecekleri tepeciklerin olduğunu söylemeliyim.sürmekten daha fazla keyif alıyor olduğumdan aşağıda sadece küçük bir foto arşivi sunacağım...
f1.jpg

f10.jpg

f2.jpg

f3.jpg

f4.jpg

f6.jpg

f7.jpg

f8.jpg

f9.jpg

hereke.jpg

Etiketler
Ynt: Karamürsel-Gölcük keşif gezisi

son fotoğraf herekede çekildi arkada görünen dağlarda yapılan yolculuk sonrası yeme ve içme molası

Gezi fotoları için teşekkürler, ama ben en çok aracınızın sol arkasındaki pati izi stickerini sevdim :smiley:

:eek: acı veren bir hikayesi olmalı.
Dövme yaptıracak cesaretim olmasada bu stickeri arabamda uygulamak isterim...

Ynt: Karamürsel - Gölcük Keşif Gezisi (20 Temmuz 2008)

Güzel bir gezi olmuş, resimler ve paylaşım için teşekkürler...Resimlere baktıkça yağmur çamur ve dogayı özlediğimi söyleyebilirim..Gerçi yaz sezonunu dalış kampları ile değerlendiriyorum ama sonbahar ve kışıda iple çekiyorum..

İlk resimdeki göl manzarasıda hoş, neresi oldugunu biliyormusunuz..yada ne gölü,?..

Hakan bey Çamdibi sulama barajı orası.Fulacık barajı diyenlerde var.yeni bitmiş bir proje.henüz etrafında bir tesis yok yapılması planlanıyormuş.balık tutma imkanı varmış.bölge tarım ve turizmine olumlu katkısı olacak hoş bir proje.

duman' Alıntı:
Hakan bey Çamdibi sulama barajı orası.Fulacık barajı diyenlerde var.yeni bitmiş bir proje.henüz etrafında bir tesis yok yapılması planlanıyormuş.balık tutma imkanı varmış.bölge tarım ve turizmine olumlu katkısı olacak hoş bir proje.
Bilgi için Tşkler..Güzel bir paylaşım oldu..elinize sağlık..

cüneyt; güzel bir gezi olmuş babacan; yalnız sofrada et göremedim ben ;) ama megane ile gitmişsin normal tabi :smiley: :smiley: :smiley:

Korhan megane değil vegan:smiley:))ayrıca sofrada et göremezsin tabii çoktan mideye indirmiştim köfteleri

çok güzel ve zevkli bir pazar olmuştur sizin için bol gezmeler

duman' Alıntı:
Sevgili arkadaşlar,
uzun süredir değişik bir coğrafyada gezi yapmadığımdan mevcut parkur ve resim paylaşımına girmemiştim.Bugün 20.07.2008 pazar günü nasıl olduysa erken kalkıp körfezi dolaşarak Karamürsel'e eşimle beraber yola çıktım.Karamürselde türbeyi yaklaşık 200 mt geçince İznik yoluna küheylanı gazladım.önce Karaahmetli sırasıyla Yalakdere-Çamdibi-Fulacık-Tahtalı-Senaiye-Sofular-Lütfiye-Selimiye-İhsaniye-Gölcük yolunu yapıp inanılmaz keyif aldık.manzara ve yol muhteşemdi.deniz,göl,ekili alan ki çilek,armut,şeftali yeme şansımızda oldu sorunsuzdu.

Sayın "duman",

Yazınızı ve fotoğraflarınızı çok geç gördüm. Yazı ve fotoğraflar için teşekkürler..

Yazınızı okuduktan sonra, yıllar öncesi yaptığımız Boyalıca(İznik)-Karamürsel yolculuğumuz usuma geldi. Sanıyorum 1998 yılının mayıs başlarıydı. Geziyi yaptığımız günlerde, Marmara Bölgesi yağışlı bir havanın etkisi altındaydı. Bilmeyenler için söylüyorum, Boyalıca-Kızderbent-Yalakdere-Hayriye-Karaahmetli-Karamürsel yolu, Samanlı Dağlarını kuzey-güney yönünde keser. Yolun kalitesi o yıllarda çok kötüydü.. Asfalttı ama keşke stabilize olsaydı... Neyse yol önemli değil.. Boyalıca'dan kuzeye dönünce birden tırmanışa geçiyorsunuz ve İznik Gölü ayaklarınızın altında; görkemli bir görünüm... Bahar olduğu için her yer yemyeşil.. Çeşitli köy ve kasabalardan geçiyorsunuz.. Karamürsel'e varmadan hemen önce bu kez Marmara denizi ayaklarınızın altında...Hafif yağışlı ve sisli bir ortamda yaptığımız o yolculuğu, ailecek unutamıyoruz...

Hey gidi günler hey!...

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,628
Kaydolan Son Üyemiz
Rigor

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR